Το «σιγουράκι» του απρόβλεπτου

Έχει καταντήσει κουραστικό και «σιγουράκι» η αναφορά στο απρόβλεπτο και την βροχή των συγκινήσεων που προσφέρει η φετινή διοργάνωση της Euroleague. Ωστόσο, δεν γίνεται διαφορετικά, αφού οι πρωταγωνιστές των ομάδων έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν με την καλή έννοια του λόγου.

Η χθεσινή μισή 26η αγωνιστική μας έκανε να χάσουμε τον ύπνο μας στην κυριολεξία, καθώς η μια ανατροπή διαδεχόταν την επόμενη μεγαλύτερη!

Στο «Μακάμπι – Ολυμπιακός», η ελληνική ομάδα είχε στα χέρια της μια μεγάλη νίκη, που της γλίστρησε μέσα από τα χέρια της. Μεγάλο κρίμα πραγματικά, αλλά πολλές και βάσιμες ελπίδες για το μέλλον. Η χθεσινή εικόνα έδειξε και δείχνει την επόμενη μέρα αυτού του Οργανισμού.

Στο επόμενο ματς που ξεχωρίζουμε, είναι αυτό ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ και Μπαρτσελόνα. Ματσάρα με όλη τη σημασία της λέξεως. Από την εξέλιξή του μέχρι τον επίλογό του που μίλησαν οι τεράστιες προσωπικότητες των παρκέ.

Η τρίποντη μαχαιριά του James και η απάντηση που ξέρανε τους γηπεδούχους, δια χειρός Mirotic. Και όλη η μαγεία φυσικά έχει διαφορετική συνταγή, όταν παρακολουθείς ζωντανά αυτές τις αναμετρήσεις.

Ωστόσο, το καλύτερο το αφήνουμε για το τέλος. Πρόκειται για την αντίδραση του coach Ιτούδη, στην επίτευξη του συστήματος (3ποντο James) που σχεδίασε στο τελευταίο time out, που είχε στη διάθεσή του. Σπάνια αντίδραση από προπονητή και ιδιαίτερη ευπρόσδεκτη από τους πραγματικούς και υγιείς φιλάθλους του αθλήματος.

Η απάντηση όμως του Mirotic, έδειξε και φανέρωσε τις λεπτές ισορροπίες της χαράς και της απογοήτευσης. Τα δύο αυτά παραδείγματα – παιχνίδια ξεχώρισαν και επιβεβαίωσαν το αναπόδραστο του απρόβλεπτου στη φετινή διοργάνωση, το ζουμί της οποίας θα γευτούμε σε μεγαλύτερες δόσεις από εδώ και στο εξής!

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας ([email protected])

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here