Τι είπε ο Βατούτιν για Κουφό και Τζέιμς

Για την τρέχουσα επικαιρότητα της ομάδας του και τις μέχρι τώρα εντυπώσεις του από Κουφό και Μάικ Τζέιμς, σχολίασε ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ρωσικό μέσο.

Αναφορικά με την μέχρι τώρα παρουσία του Κώστα Κουφού, ο Αντρέι Βατούτιν είπε: «Πάντα θέλω να πιστεύω στο καλύτερο δυνατό, ειδικά τώρα πριν από το νέο έτος. Ο Κουφός θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο στο δεύτερο μισό της σεζόν. Δεν έχει εμπειρία από το ευρωπαϊκό μπάσκετ, αλλά προπονείται και προσπαθεί. Δεν έχουμε πολύ χρόνο, πολλές φορές δίνουμε μέχρι και τρία παιχνίδια τη βδομάδα. Δεν περιμένουμε τρομερά νούμερα από τον ίδιο, δεν είναι παίκτης τέτοιας μορφής, αλλά χρειαζόμαστε τα ριμπάουντ και τις έξτρα κατοχές που μας δίνει. Δεν έχουμε παράπονα από την παρουσία του».

Όσο για τον Μάικ Τζέιμς, ανέφερε: «Κοιτάμε να χτίσουμε μία νέα ομάδα και όχι να αντικαταστήσουμε τους παίκτες που έφυγαν. Σε έναν τόσο φιλόδοξο οργανισμό όπως η ΤΣΣΚΑ, βρήκε γρήγορα τον εαυτό του και προσπαθεί επιτυχώς να μπει στον ρόλο του ηγέτη».

Τέλος, σχετικά με την αντικατάσταση του κενού που άφησε στην ομάδα, ο τραυματισμός του Γουίλ Κλάιμπερν, τόνισε ότι: «Το να κερδίζεις και το να γίνεσαι καλύτερος είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου ίσως να πάρουμε παίκτη. Σκανάρουμε, την αγορά αλλά δεν είναι εύκολο να αντικαταστήσεις τον Γουίλ Κλάιμπερν. Ήταν ο ηγέτης μας, μπορούσε να αμυνθεί σε τέσσερις διαφορετικές θέσεις».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here