Θωμόπουλος (Χολαργός): Πολύ μεγάλο το φετινό πρωτάθλημα – Ζητούμενα η διάρκεια και η συνέπεια

Στο πλαίσιο του νέου σκηνικού που διαμορφώνεται στην Α΄Ανδρών της Έσκα, το The Momentum.gr επιχειρεί να πιάσει κλίμα και να ακούσει τις απόψεις των πρωταγωνιστών.

Ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος και η Α΄Φάση με τους δύο ομίλους είναι θέματα προς συζήτηση με ξεχωριστό ενδιαφέρον. Στη δική μας οπτική, ο ανταγωνισμός στον Β’ Όμιλο είναι μεγάλος και σε συνδυασμό με το φετινό καθεστώς του υποβιβασμού (διαβάστε ΕΔΩ), τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο.

Στη σημερινή βολιδοσκόπηση του The Momentum.gr, ο προπονητής του Χολαργού, Θανάσης Θωμόπουλος.

1. Το γενικότερο σχόλιο σου για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος

Το πρωτάθλημα δυστυχώς λόγω των πολλών ανακατατάξεων που γίνονται, κάθε χρόνο έχει και διαφορετική μορφή. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να προσαρμοστούμε στην προκήρυξη και κάθε Δευτέρα να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ώστε να κατακτούμε τη νίκη. Στο τέλος της χρονιάς έτσι κι αλλιώς αυτός που το αξίζει θα ανέβει και κατηγορία.

2. Σε “αγχώνει” ότι με βάση την κλήρωση των ομίλων, απαγορεύεται το λάθος στην regular season για την ομάδα σου;

Το άγχος υπάρχει στην καθημερινότητά μου καθώς με ενδιαφέρει κάθε μέρα να προσπαθώ να γίνω καλύτερος κι αυτό είναι και το ζητούμενο απ’ τους παίκτες της ομάδος μου. Σίγουρα υπάρχει μια μικρή διαφορά στους δύο ομίλους όπου δίνει πλεονέκτημα σε κάποια ομάδα του πρώτου ομίλου να κάνει πιο εύκολα σερί νικών που θα την κρατήσει ψηλά στην τελική βαθμολογία.

3. Συμφωνείς ότι στον Β Όμιλο, ο ανταγωνισμός ξεχειλίζει;

Προσωπικά πιστεύω πως ανταγωνισμός υπάρχει και στους δύο ομίλους, καθώς όλες οι ομάδες που βρίσκονται στην Α ΕΣΚΑ έχουν την δική τους δυναμική. Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πολύ μεγάλο για όλους, οπότε απαιτεί συνέπεια και διάρκεια.

4. Το ρόστερ έχει ολοκληρωθεί ή αναμένεται κάποια ακόμη κίνηση;

Η ομάδα μου έχει ολοκληρώσει τις κινήσεις της από την περίοδο της μεταβατικής κι εδώ θα ήθελα να σταθώ στην διοίκηση του συλλόγου, καθώς έκανε κάθε επιθυμία μου δεκτή. Θέλω πραγματικά να τους ευχαριστήσω πάρα πολύ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν.

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ