Ρία Κολοβού: Ασύγκριτη η «καραντίνα» του κορωνοϊού με αυτή του Survivor

Μια νέα καθημερινότητα αρχίζει να διαγράφεται στη ζωή μας και σε όλες τις πτυχές της. Όσα ξέραμε πριν από την εποχή του κορωνοιού, χρειάζονται ένα ολικό restart για τη νέα φάση που καλούμαστε να περάσουμε και να ζήσουμε. Βαρόμετρο επιτυχίας στην πανδημική αυτή άμυνα, οι ψυχικές μας αντοχές.

Σε αυτό λοιπόν το πλαίσιο, αξιοσημείωτο ενδιαφέρον έχει η γνωριμία μας με την Ρία Κολοβού. Πέρα από το δροσερό διάλειμμα, η ιδιαιτερότητα της όμορφης ξανθιάς παίκτριας του Survivor 3, εντοπίζεται στην «καραντίνα» που αυτή έζησε στο πετυχημένο ριάλιτι επιβίωσης. Είναι δόκιμη μια τέτοια γέφυρα; Πάμε να μάθουμε αυτό και πολλά άλλα!

1.Ρία, πώς βίωσες την κατάσταση του κορωνοιού;

Aν και η καραντίνα ήταν μια δύσκολη δοκιμασία για όλους μας, εγώ προσωπικά δεν πιέστηκα ιδιαίτερα. Και αυτό γιατί είχα την ανάγκη μετά από πολύ καιρό να περάσω ποιοτικό χρόνο με τους γονείς μου. Εκμεταλλευτήκαμε την συγκυρία και βλέποντάς την από την θετική πλευρά, ζήσαμε όμορφες στιγμές στο σπίτι μας.

2.Πήρες καθόλου βάρος ή έκανες κατάχρηση του «6» στέλνοντας μήνυμα στο 13033;!

Για να είμαι ειλικρινής με τόσα γλυκά που φτιάξαμε και φάγαμε θα έπρεπε να έχω πάρει αρκετά κιλά. Αλλά από την άλλη έκανα πραγματική κατάχρηση του «6» .Έκανα τόσο ποδήλατο που ούτε όταν ήμουν παιδί, δεν το απόλαυσα τόσο!

3.Υπάρχουν κοινά συναισθήματα με την ηθελημένη καραντίνα που βίωσες στο Survivor;

Κοινά συναισθήματα θα έλεγα πως όχι! Ήταν δυο διαφορετικές καραντίνες. Στο Survivor ήσουν απομονωμένος από όλα, αλλά υπήρχε η έλλειψη φαγητού και επικοινωνίας με τους αγαπημένους σου. Στην καραντίνα όμως που βιώσαμε όλοι μας, ναι μεν μείναμε στα σπίτια μας αλλά είχαμε φαγητό και τα αγαπημένα μας πρόσωπα δίπλα μας.

4.Αυτή η εμπειρία σε εξόπλισε πνευματικά και ψυχικά;

Θα έλεγα πως ναι! Ο άνθρωπος ζώντας έντονα την καθημερινότητα του, δουλεύοντας και προσπαθώντας να ανταπεξέλθει στα καθημερινά θέματα δεν αφιερώνει πολύ χρόνο στο να ευχαριστήσει τον εαυτό του με πράγματα που αγαπάει και τον γεμίζουν ψυχικά. Οπότε αυτές τις μέρες, μη έχοντας αυτά τα καθημερινά, θεωρώ πως λίγο πολύ όλοι ασχοληθήκαμε με τον εαυτό μας.

Είτε διαβάζοντας κάποιο βιβλίο, είτε μαγειρεύοντας πιο σχολάστηκα για τους αγαπημένους μας, είτε κάνοντας περισσότερη άσκηση, είτε με διάφορα άλλα πράγματα που μας ευχαριστούν αλλά που δεν βρίσκαμε τον χρόνο προ κορωνοιού!

5.Θα σε ενδιέφερε να ασχοληθείς με την τηλεόραση;

Αν με ρωτούσες πριν μερικά χρόνια θα σου έλεγα όχι χωρίς δεύτερη σκέψη. Όμως μετά την εμπειρία του Survivor οπού έζησα, εκτός από τις δυσκολίες της διαβίωσης, τον τρόπο γυρίσματος μιας τηλεοπτικής εκπομπής μπορώ να σου πω ότι πλέον δεν θα έλεγα όχι αβίαστα σε κάποια πρόταση για συμμετοχή σε τηλεοπτική εκπομπή. Σε αυτή τη μεταστροφή μου έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο η αγάπη πού έλαβα από τον κόσμο αμέσως μόλις βγήκα από το παιχνίδι. Οπότε ναι θα με ενδιέφερε να κάνω κάτι στην τηλεόραση με την προϋπόθεση να είναι κάτι που θα μου ταίριαζε και θα μπορούσε να είχε θετική απήχηση στον κόσμο και όχι απλά για να λέω ότι είμαι στην τηλεόραση και να ικανοποιώ τις προσωπικές μου φιλοδοξίες. Θα με ενδιέφερε κάτι που θα αναδείκνυε την θετική και ευχάριστη πλευρά της ζωής και της καθημερινότητας μας στη χώρα μας ή και σε αντιδιαστολή με άλλες χώρες μέσα από ταξίδια.

6.Όντας απόφοιτη της Γυμναστικής Ακαδημίας, υπάρχουν κάποιοι παίκτες του μπάσκετ που γνωρίζεις και θεωρείς ξεχωριστούς;

Το συγκεκριμένο άθλημα το αγαπώ και παρακολουθώ συχνά αγώνες μπάσκετ. Έχω ξεχωρίσει αρκετούς αλλά δεν γίνεται να μην αναφέρω τον Διαμαντίδη για την σεμνή ηγετική του μορφή, τον Σπανούλη και τον Πρίντεζη τους οποίους θαυμάζω και σαν δίδυμο αλλά και ξεχωριστά για την αξία τους. Τον Σπανούλη δε τον θαυμάζω και σαν οικογενειάρχη διότι κατάφερε να δημιουργήσει μια όμορφη, μεγάλη οικογένεια!

Τέλος, ο αγαπημένος Αντετοκούνμπο που δεν υπάρχουν λόγια για την ιστορία του και την εξέλιξη του! Κλείνοντας, όμως θα ήθελα να εκδηλώσω τον θαυμασμό μου για τους παίκτες που απαρτίζουν την Εθνική ομάδα της Ελλάδος. Είναι σίγουρα τιμητικό αλλά και τρανή αναγνώριση των ικανοτήτων τους ως παίκτες ξεχωριστά που επιλέγονται ανάμεσα σε τόσους άλλους για να εκπροσωπήσουν την χώρα μας.

7.Δραστηριοποιούμενη επιχειρηματικά στην μόδα, θα αναλάμβανες το ντύσιμο μιας ομάδας;

Ο χώρος της μόδας, είναι ο χώρος που αγαπώ ιδιαίτερα και θέλω να δουλέψω περισσότερο πάνω σε αυτόν. Έχω μια καλή αισθητική αλλά θεωρώ πως δεν ειδικεύομαι πάνω στο αντρικό ντύσιμο και πόσο μάλλον στο αθλητικό κομμάτι!

8.Είναι μάρτυρας της προσωπικότητας ενός αθλητή, το ενδυματολογικό του στυλ;

Θα έλεγα πως ναι! Όχι μόνο ενός αθλητή αλλά και κάθε ανθρώπου. Το προσωπικό στυλ στο ντύσιμο αποτελεί ένα μέσο επικοινωνίας με τους άλλους αλλά και ένα μέσο αυτό-έκφρασης. Οι ενδυματολογικές επιλογές μας καθρεπτίζουν τον εσωτερικό μας κόσμο. Εκφραζόμαστε μέσα από τις επιλογές που κάνουμε καθημερινά στο τι θα φορέσουμε!

Πηγές φωτό: Ria Kolovou (instagram)

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας (kogass@hotmail.com)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here