Όταν τα παιδικά όνειρα «ξεχνούν» τον ύπνο

Πόσο όμορφη μπορεί να είναι η επιμονή του ανθρώπου σε ένα παιδικό του όνειρο. Ειδικά μάλιστα, αν το κομμάτι της επιβίωσης και του βιοπορισμού είναι εξασφαλισμένο, η επιμονή αυτή δείχνει ότι η ψυχή είναι ανήσυχη και ανυπάκουη.Τέτοιες κινήσεις αξίζουν την προσοχή μας αλλά και την διάθεσή μας για να την εξυμνήσουμε, έτσι ώστε να παρακινήσουμε και να ευαισθητοποιήσουμε τους πάντες, συμπεριλαμβανομένου και του γραφόντων της είδησης!

Ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς ανακοίνωσε ότι γράφτηκε και πάλι στο πανεπιστήμιο για να πραγματοποιήσει το παιδικό όνειρό του, να πάρει πτυχίο ώστε να γίνει… προπονητής μπάσκετ σε νεανικές ομάδες.

«Για δεύτερη φορά στη ζωή μου ξαναγίνομαι φοιτητής… ελπίζοντας ότι θα μπορέσω να γίνω προπονητής μπάσκετ σε μικρά παιδιά. Δεν ξέρετε πόσο ευτυχής είμαι που, μετά από πολλά χρόνια, θα υλοποιήσω το παιδικό μου όνειρο», έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Σέρβος πρόεδρος.

Σε μια φωτογραφία, ο 50χρονος πρόεδρος, που είναι ήδη πτυχιούχος νομικής σχολής, ποζάρει με τη φοιτητική ταυτότητά του και μια μικρή μπάλα του μπάσκετ.

«Δεν υπάρχει τίποτα ωραιότερο από το να περνάς το Σάββατο και την Κυριακή με νεαρούς παίκτες και με τα παιδιά στα οποία μπορείς να διδάξεις κάποια πράγματα», είχε δηλώσει τον Ιούνιο ο Βούτσιτς, σε μια συνέντευξή του στη φιλοκυβερνητική εφημερίδα Kurir. Τότε, είχε προσθέσει ότι το όνειρό του είναι να προπονήσει τους νεαρούς παίκτες «μιας μικρής ομάδας».

Υπενθυμίζεται τέλος, ότι ο Βούτσιτς ανέλαβε πρωθυπουργός της Σερβίας το 2014 και εξελέγη πρόεδρος το 2017.

Πηγή: Deutsche Welle

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ