Το καταφύγιο του Λεμπρόν στην μητρική αγάπη

Μια από τις δυσμενέστατες συνέπειες που προκάλεσε ο κορωνοϊός ήταν και η απώλεια της δια ζώσης επαφής με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Την συγκεκριμένη κατάσταση βίωσε και ο άσος των Λος Άντζελες Λέικερς, Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος εξέφρασε την δική του δύσκολη πραγματικότητα που βίωσε κατά την διάρκεια της καραντίνας.

Ο σούπερ σταρ του NBA αναφέρθηκε στην μητέρα του και στο δύσκολο κομμάτι του χρόνου, που αναγκάστηκε να ζήσει δίχως αυτήν.

«Το μόνο πράγμα που μου έλειπε κατά την περίοδο καραντίνας ήταν η μητέρα μου. Ήταν η πρώτη φορά που πέρασα τόσο πολύ στη ζωή μου χωρίς να δω τη μαμά μου.Είχα να την δω από το Σαββατοκύριακο του All-Star, τότε την είδα δύο εβδομάδες. Μετά έπρεπε ο καθένας να βρίσκεται στην πόλη στην οποία ήταν δηλωμένος. Αυτό ήταν ακραίο για μένα.

Έρχομαι από ένα μονογονεϊκό νοικοκυριό, και είμαι το μόνο παιδί. Για εμένα το να βρίσκομαι μακριά από αυτήν για τόσο πολύ ήταν δύσκολο. Η μαμά μου, με κράτησε υγιή, καθώς μου έλεγε ότι σε εύθετο χρόνο θα βρεθούμε ξανά» είπε χαρακτηριστικά ο Λεμπρόν, συγκινώντας εμάς και πάσι.

Μετατόπιση του «κέντρου βάρους»

Πολλές φορές οι εμφανίσεις των παικτών στα παρκέ του μπάσκετ χαρακτηρίζονται συγκινητικές και μοναδικές. Ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τα όσα προανέφερε ο ίδιος ο παίκτης. Καθώς η προσοχή και τα σημαντικά κομμάτια της ζωής μας έχουν αλλοιωθεί δραματικά, είναι επιτακτικές κάποιες τέτοιες στιγμές από τους μεγάλους αστέρες των σπορ. Είναι αναγκαίο να δείχνουν το ανθρώπινο πρόσωπό τους και τις ευαίσθητες πλευρές τους που δεν περιορίζονται στα εντυπωσιακά καρφώματα και τρίποντα.

Σπύρος Κόγκας

Πηγή της είδησης: Sports Illustrated

Πηγή φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ