Ο Αυγενάκης παρουσιάζει τα νέα μέτρα για τον αθλητισμό

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, θα βρίσκεται στο πάνελ της καθημερινής ενημέρωσης με τους κ.κ. Τσιόδρα και Χαρδαλιά στις 6 το απόγευμα, όπου θα ανακοινώσει τις λεπτομέρειες για το άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων, αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι με τα εγχώρια πρωταθλήματα και την διεξαγωγή αγώνων στα ατομικά σπορ.

Ο υφυπουργός την πριν μερικές ημέρες είχε μία εκτενή συζήτηση μέσω τηλεδιάσκεψης, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Γ.Γ.Α, Γιώργο Μαυρωτά, σχετικά με τα την επιστροφή στην αθλητική κανονικότητα στη χώρα

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, υπάρχει θετική εισήγηση να γίνονται από τις 4 Μαΐου προπονήσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις μόνο σε ατομικό επίπεδο και σε εξωτερικούς χώρους, για τα ατομικά αθλήματα. Στα ομαδικά σπορ, προς το παρόν θα συνεχιστεί η απαγόρευση προπονήσεων σε συλλογικό επίπεδο, σε κλειστές εγκαταστάσεις μέχρι τις 20 Μαΐου, όταν και αναμένεται να επανεξεταστεί η κατάσταση, με τον κ. Αυγενάκη να λέει πως ευελπιστεί πως στα τέλη του μήνα θα μπορέσουν οι ομάδες να γυρίσουν στις προπονήσεις, αν ευνοούν οι συνθήκες.

Ο κ. Αυγενάκης, εκτός από τις σημερινές ανακοινώσεις, θα παραχωρήσει και συνέντευξη Τύπου μέσω τηλεδιάσκεψης στις 4 Μαΐου, προκειμένου να επιχειρηθούν να απαντηθούν τα περισσότερα ερωτήματα που θα προκύψουν από την γνωστοποίηση των ειδικών μέτρων για την άθληση.

Πηγή: iefimerida.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ