Νότα ρεαλιστικής αισιοδοξίας από τη νέα ανακοίνωση της ΕΟΚ για την επανεκκίνηση

Στο «πνεύμα» των τελευταίων ημερών κινείται η νέα ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΟΚ, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την «άμεση επανέναρξη της δράσης στις κατηγορίες που παραμένεουν ανενεργές».

Μεταξύ άλλων η Ομοσπονδία δηλώνει έτοιμη «για την έναρξη όλων των πρωταθλημάτων μόλις δοθεί η έγκριση από τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. της ΕΟΚ, με την παρουσία του προέδρου Γιώργου Βασιλακόπουλου, του β’ αντιπρόεδρου Αριστείδη Γολέμη και του Γενικού Γραμματέα Παναγιώτη Τσαγκρώνη, είχε σήμερα μία ακόμα συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΠΣΑΚ, αποτελούμενη από τους Βαγγέλη Μάντζαρη, Φώτη Βασιλόπουλο και Κώστα Αλεξανδρίδη, προκειμένου να συντονίσουν τις κοινές τους ενέργειες προς την κατεύθυνση της άμεσης επανέναρξης της δράσης στις κατηγορίες που παραμένεουν ανενεργές.

Σε κλίμα απόλυτης τάυτισης απόψεων και κοινής επιθυμίας, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνταχθεί κοινό αίτημα προς την Πολιτεία για να άρει το συντομότερο δυνατόν τις ισχύουσες απαγορεύσεις, πάντα με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων που θα προτείνουν οι ειδικοί επιστήμονες, ώστε να μη μένει το μπάσκετ αποκλεισμένο, την ώρα που οι τομείς της δημόσιας ζωής επιχειρούν την επιστροφή τους στην κανονικότητα.

Επισημάνθηκε εκ νέου η απόλυτη ετοιμότητα της ομοσπονδίας για έναρξη όλων των πρωταθλημάτων μόλις δοθεί η έγκριση από τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας, όπως φυσικά και η επιθυμία των παικτών να επιστρέψουν άμεσα στα γήπεδα μετά από τόσο μακρά απραξία με όσα αυτή συνεπάγεται.

Αντί επιλόγου

Κλείνοντας, γνωρίζουμε ότι η κατάσταση με τον κορωνοϊό είναι κρίσιμη. Με βάση όμως τα επιδημιολογικά δεδομένα του σήμερα, αλλά και τις δύο τελευταίες ανακοινώσεις της ΕΟΚ, δεν είναι άδικο να υπερασπιστούμε την σωστή μας «ανάγνωση» (Δείτε ΕΔΩ) στις τρέχουσες εξελίξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ