Αποκλειστικό στο The Momentum: Το σενάριο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων στις εθνικές κατηγορίες

Αέρα αισιοδοξίας αποπνέει το τελευταίο διάστημα η σταδιακή άρση των περιορισμών στις καθημερινές μας δραστηριότητες. Μάλιστα, οι φιλολογικές συζητήσεις που αφορούν και το περαιτέρω άνοιγμα της αγοράς, ενισχύουν την εν λόγω θετική αύρα.

Όσον αφορά το επίμαχο μέτωπο του ερασιτεχνικού αθλητισμού, οι εμπλεκόμενοι παρακολουθούν με αγωνία τις όποιες εξελίξεις δρομολογηθούν, για την επιστροφή στην δράση.

Τις τελευταίες ημέρες, το The Momentum.gr έχει έρθει σε επικοινωνία με αρκετούς ανθρώπους του ερασιτεχνικού αθλητισμού, που έχουν πρόσβαση σε ένα σημαντικό πεδίο ενημέρωσης για τα τεκταινόμενα.

Σύμφωνα λοιπόν με αξιόπιστες πληροφορίες, η επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους θα γίνει σταδιακά. Αυτή τη στιγμή, το σενάριο που εξετάζεται, αφορά τα πρωταθλήματα των εθνικών κατηγοριών.

Το σενάριο

Αυτή την περίοδο, συζητείται έντονα η διεξαγωγή των αγώνων του δεύτερου γύρου για όσες αναμετρήσεις πραγματοποιήθηκαν στον πρώτο γύρο. Τα υπόλοιπα παιχνίδια θα διεξαχθούν σε ουδέτερη έδρα από μια φορά.

«Έτσι λοιπόν και Μάρτη να ξεκινήσουν θα έχουμε ολοκλήρωση πρωταθληματων μέχρι τέλος Ιουνίου» διευκρινίζει χαρακτηριστικά η πηγή.

Το «αγκάθι»

Αναμφισβήτητα, η προσοχή στρέφεται στο απαραίτητο τεστ. Το πρόβλημα στο εν λόγω θέμα είναι αν το υγειονομικό πρωτόκολλο αποδεχτεί το rapid test. Και αυτό γιατί, όπως είναι αντιληπτό, ελάχιστες θα είναι οι ομάδες που θα μπορέσουν να «σηκώσουν» το οικονομικό βάρος των τεστ.

Κληθείσα η πηγή μας στο ερώτημα, «αν οι ομάδες δεν δεχτούν να πληρώσουν ούτε ένα ευρώ για τα τεστ, ποιο θα είναι το αποτέλεσμα» , η απάντηση ήταν σαφής και απόλυτη. «Όσες δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν θα υποστούν τις συνέπειες της μη συμμετοχής. Οι κανόνες και τα πρωτόκολλα είναι για όλους».

: Να γίνει κατανοητό σε όλους ότι οι παραπάνω πληροφορίες προκύπτουν από έγκυρες πηγές και οχι από την τάση της εποχής του διαδικτύου για εντυπώσεις και clicks.

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας (kogass@hotmail.com)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ