Λ. Γκιόκα (Γκράβα Πατησίων): Θα παλέψουμε για την άνοδο – Γι’ αυτά τα παιχνίδια «ζούνε» όλοι

Σε ρυθμούς play offs κινούνται οι ομάδες της Γ΄Ανδρών για την Εσκα, με την Παρασκευή (31/3) να ξεκινά η συναρπαστική αυτή διαδικασία.

Το «The Momentum.gr» επιχειρεί να σας μεταφέρει το κλίμα των μονομάχων, προκειμένου να εξοικειωθούμε λίγο περισσότερο με τους πρωταγωνιστές.

Η Γκράβα Πατησίων είναι μια εκ των 6 ομάδων που θα λάβουν μέρος στην Β΄ Φάση του πρωταθλήματος. Τερμάτισε στην 1η θέση του 1ου Ομίλου με 12 νίκες και 6 ήττες. Η coach της ομάδας, Λία Γκιόκα μιλά για αυτή την πορεία.

1. Τα play offs της ανόδου ήταν ο στόχος της χρονιάς;

Στην αρχή της χρονιάς ο στόχος της ομάδας ήταν να μπει στην τετράδα. Κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος όμως είπαμε με τα παιδιά πως μπορούμε να διεκδικήσουμε μια θέση για τα play off.

2. Είναι εφικτή η κατάληψη μιας εκ των τεσσάρων προνομιούχων θέσεων που θα σας δώσουν το εισιτήριο για τη Β΄Εσκα;

Όλες οι ομάδες που κατέκτησαν την πρώτη θέση στον όμιλο τους έχουν πλεονέκτημα γιατί μεταφέρουν την βαθμολογία του πρωταθλήματος. Θα παλέψουμε για να κατακτήσουμε μία εκ των τεσσάρων θέσεων της ανόδου.

3. Στην παρούσα φάση, πώς είναι ψυχολογικά η ομάδα για αυτή την πρόκληση;

Η ομάδα είναι χαρούμενη, όλοι οι παίκτες αυτά τα παιχνίδια θέλουν να παίζουν. Με την αξία τους έφτασαν ως εδώ και τώρα ήρθε η ώρα να το απολαύσουν.

4. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο 1ος Όμιλος ήταν λιγότερο ανταγωνιστικός σε σύγκριση με τον 2ο και τον 3ο. Η δική σας άποψη;

Ο όμιλος μας ήταν αρκετά ανταγωνιστικός και αυτό φαίνεται στην τελική βαθμολογία όπου ισοβάθμησαν 4 ομάδες στη δεύτερη θέση. Να ευχηθώ καλά παιχνίδια σε όλους και χωρίς τραυματισμούς.

Τι ισχύει για τα play offs της Γ΄Ανδρών 2022-23

Μετά την ολοκλήρωση της Α ́ Φάσης θα προκριθούν για την Β ́ Φάση οι δύο (2) πρώτες ομάδες κάθε ομίλου (2Χ3=6 ομάδες) σύμφωνα με τον αντίστοιχο βαθμολογικό πίνακα. Τα αποτελέσματα των αγώνων μεταξύ των δύο (2) προκριθέντων ομάδων κάθε ομίλου μεταφέρονται στον βαθμολογικό πίνακα της Β ́ Φάσης και ως εκ τούτου οι ομάδες αυτές δεν θα αγωνισθούν μεταξύ τους στην Β ́ Φάση

Στην Β ́ Φάση θα αγωνισθούν οι δύο (2) προκριθείσες ομάδες κάθε ομίλου με τις προκριθείσες ομάδες των υπολοίπων ομίλων, σε διπλούς αγώνες.

Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις τέσσερις (4) πρώτες θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα της Β ́ Φάσης ανέρχονται στην Β ́ κατηγορία.

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ