Ν. Βενιός (Μελάς Αγ. Ελευθέριος): Είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση των play offs

Ώρα play offs για τις ομάδες της Γ΄Ανδρών στην Εσκα, με την συναρπαστική αυτή διαδικασία να κάνει τζάμπολ αύριο (31/3)

Το «The Momentum.gr» επιχειρεί να σας μεταφέρει το κλίμα των μονομάχων, προκειμένου να εξοικειωθούμε λίγο περισσότερο με τους πρωταγωνιστές.

Ο Μελάς Αγ. Ελευθέριος είναι μια εκ των 6 ομάδων που θα λάβουν μέρος στην Β΄Φάση του πρωταθλήματος. Τερμάτισε στην 2η θέση του 1ου Ομίλου με 11 νίκες και 7 ήττες. Ο coach της ομάδας, Νίκος Βενιός  μιλά για αυτή την πορεία περιγράφοντας την χαρά του συλλόγου για το εν λόγω επίτευγμα.

1. Τα play offs της ανόδου ήταν ο στόχος της χρονιάς;

Στόχος μας  αρχικά  ήταν να είμαστε ανταγωνιστικοί και να ενσωματώσουμε παιδιά από τις ακαδημίες μας στην ανδρική ομάδα. Κάτι που το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό. Ξέραμε ότι για να εξασφαλίσουμε γρήγορα  την παραμονή και να μην μπούμε σε περιπέτειες θα έπρεπε να είμαστε στην πρώτη τετράδα οπότε αυτός ήταν και ο βασικός στόχος. Δεν ήταν καθόλου  εύκολο αφού  σε όλη την  διάρκεια του πρωταθλήματος  οι πρώτες με τις τελευταίες θέσεις είχαν μία νίκη διαφορά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κάναμε ένα βήμα παραπάνω και είμαστε στα play offs ανόδου.

2. Έχετε ήδη καταστρώσει τα πλάνα σας για τους αντιπάλους ή είχατε μια γενική εποπτεία σε όλη τη διάρκεια της Α΄Φάσης;

Έχουμε εικόνα των αντιπάλων μας , ξέρουμε ότι είναι πολύ καλές ομάδες  και προετοιμαζόμαστε γι’ αυτό. Όπως προανέφερα σε όλη την διάρκεια της Ά φάσης για εμάς κάθε παιχνίδι ήταν σημαντικό και καθοριστικό και με αυτήν την λογική βλέπουμε και τα παιχνίδια των play offs.

3. Στην παρούσα φάση, πώς είναι ψυχολογικά η ομάδα για αυτή την πρόκληση;

Η ομάδα είναι πολύ χαρούμενη και έτοιμη για αυτήν την πρόκληση. Όλη την χρονιά οι παίκτες έκαναν μεγάλη προσπάθεια και οι κόποι τους ανταμείφθηκαν με την συμμετοχή σε αυτή την Β΄φαση. Έχουμε μια σειρά τελικών που θα πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Τι ισχύει για τα play offs της Γ΄Ανδρών 2022-23

Μετά την ολοκλήρωση της Α ́ Φάσης θα προκριθούν για την Β ́ Φάση οι δύο (2) πρώτες ομάδες κάθε ομίλου (2Χ3=6 ομάδες) σύμφωνα με τον αντίστοιχο βαθμολογικό πίνακα. Τα αποτελέσματα των αγώνων μεταξύ των δύο (2) προκριθέντων ομάδων κάθε ομίλου μεταφέρονται στον βαθμολογικό πίνακα της Β ́ Φάσης και ως εκ τούτου οι ομάδες αυτές δεν θα αγωνισθούν μεταξύ τους στην Β ́ Φάση

Στην Β ́ Φάση θα αγωνισθούν οι δύο (2) προκριθείσες ομάδες κάθε ομίλου με τις προκριθείσες ομάδες των υπολοίπων ομίλων, σε διπλούς αγώνες.

Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις τέσσερις (4) πρώτες θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα της Β ́ Φάσης ανέρχονται στην Β ́ κατηγορία.

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ