Έκρηξη κρουσμάτων – Πιθανό ντόμινο εξελίξεων στα πρωταθλήματα της ΕΟΚ

H ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων Covid από την μετάλλαξη «Omicron» έχει επιφέρει μια νέα δέσμη μέτρων στην καθημερινότητά μας, με αποτέλεσμα να γίνεται κατανοητό πως και ο αθλητισμός δεν γίνεται να μην μείνει ανεπηρέαστος.

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτών των δεδομένων, η ΕΟΚ έχει προγραμματίσει για αύριο (30/12) Δ.Σ. για να εκτιμηθεί συνολικά η κατάσταση με τα δεδομένα της πανδημίας και αφού έχουν ανακοινωθεί και οι κυβερνητικές αποφάσεις, σύμφωνα με τα όσα έχουμε ακούσει και διαβάσει σε διάφορες έγκριτες πηγές ενημέρωσης.

Κύριο σημείο του Διοικητικού Συμβουλίου θα είναι η πορεία και ο τρόπος με τον οποίο θα συνεχιστούν οι εγχώριες διοργανώσεις.

Η δική μας «θέση»

Eίναι γεγονός ότι η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτεί εγκράτεια. Αν και δεν έχουμε αυτό το δικαίωμα σκέψης, λόγω των πρότερων εμπειριών από τα «λουκέτα», εκτιμούμε ότι φέτος δεν τίθεται ζήτημα ακύρωσης πρωταθλημάτων ή μη συνέχισής τους. Οι εμβολιασμοί και οι διαγνωστικοί έλεγχοι στους ανεμβολίαστους είναι μια σεβαστή ασπίδα στον κορωνοϊό. Δεν λέμε περισσότερα, καθώς περιμένουμε την περαιτέρω αξιολόγηση της κατάστασης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ