Αναπάντεχο πρόβλημα στον Φοίνικα Πειραιά

Η εξέλιξη μιας αγωνιστικής σεζόν κρύβει πάντα πολλές εκπλήξεις, άλλοτε δυσάρεστες και άλλοτε ευχάριστες. Η τελευταία είδηση ωστόσο στα στρατόπεδο του Φοίνικα Πειραιά, ανήκει στην πρώτη εκδοχή.

Συγκεκριμένα, σε μια ανύποπτη φάση κατά τη διάρκεια του νικηφόρου αγώνα της ομάδας εναντίον της Ακαδημίας Ελευσίνας για το πρωτάθλημα της Α’ Ανδρών στην Εσκανά, ο Λάζαρος Τασσόπουλος υπέστη ένα τραυματισμό στο γόνατό του.

Η γνωμάτευση της μαγνητικής εν τέλει έδειξε ότι o έμπειρος αθλητής καλείται να ακολουθήσει συντηρητική αγωγή για την αποθεραπεία του, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του για το υπόλοιπο του φετινού πρωταθλήματος.

Σύσσωμη η ομάδα είναι στο πλευρό του συναθλητή της, με τον Γενικό Αρχηγό του συλλόγου, κ. Παναγιώτη Αθανασόπουλο, να δίνει το σύνθημα ενόψει της απαιτητικής συνέχειας. «Το υπόλοιπο της σεζόν είναι αφιερωμένο στον Λάζαρο. Η εκπλήρωση των φετινών στόχων θα έχουν παρανομαστή την αγωνιστικότητά του αλλά και το μπασκετικό του ήθος» είπε χαρακτηριστικά στους αθλητές της ομάδας λίγο πριν την έναρξη της χθεσινής προπόνησης.

Τέλος, όσον αφορά την αγωνιστική συνέπεια της εν λόγω απώλειας, η ομάδα δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά της. Το ένα ενδεχόμενο είναι η αναζήτηση αντικαταστάτη εν μέσω της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου και το άλλο η αναπλήρωση του κενού μέσα από το έμψυχο δυναμικό και την ανακατανομή ρόλων.

Επιμέλεια: Outsider

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ