«Είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής τους»

Τα play offs της Εuroleague είναι πραγματικά το καλύτερο δώρο των μπασκετόφιλων, ξεχνώντας για λίγο (όσο γίνεται βέβαια) την αγωνιστική αδράνεια των εγχώριων συνόρων.

Η ΤΣΣΚΑ έκανε χθες το 2-0 κόντρα στη Φενέρ και απέχει μια νίκη μακρυά από το final 4 του θεσμού. Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ιτούδη (Διαβάστε ΕΔΩ όσα είχε πει για τον ορισμό της ομάδας) μετά τον αγώνα αποτυπώνουν το μέγεθος της χθεσινής επιτυχίας της ομάδας του και το ασυναγώνιστο επίπεδο αντίληψης του συγκεκριμένου επιτεύγματος.

Είναι από τις δηλώσεις που μένουν στην ιστορία της σχέσης προπονητών – παικτών, αλλά και της προσωπικής διάκρισης των τελευταίων για αυτό το λεκτικό παράσημο.

«Προφανώς και είναι καλό να προηγούμαστε με 2-0 στη σειρά. Όσον αφορά το παιχνίδι, υπήρχε μια τεράστια επιθυμία και από τις δύο ομάδες, για να προστατέψουν τη ρακέτα τους, πολλές αλλαγές και ο ρυθμός έπεσε λίγο. Είχε να κάνει περισσότερο με δύσκολες αποφάσεις και διάβασμα των φάσεων από σπουδαίους παίκτες.

«Θα είμαι πάντα ένας από τους μεγαλύτερους θαυμαστές τους! Μου άρεσε ο τρόπος προσέγγισης του παιχνιδιού, μου άρεσε η καρδιά και η αποφασιστικότητα. Είμαι ο προπονητής τους και ταυτόχρονα είμαι και ο μεγαλύτερος θαυμαστής των παικτών μου! Το λέω ξεκάθαρα ότι αξίζουν όλα τα συγχαρητήρια»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here