Χρόνος – μαρτύριο για Πανελλήνιο και Ερμή Αργυρούπολης

Το ημερολόγιο γράφει 15 Ιουνίου και για τις ομάδες αυτή η περίοδος συνεπάγεται μεταβατική και σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς. Για Πανελλήνιο και Ερμή Αργυρούπολης όμως δεν ισχύει το ίδιο 100%.

Ο λόγος φυσικά εδράζεται στα play offs ανόδου στα τέλη του τρέχοντος μήνα, αναμένοντας φυσικά και τον τελικό νικητή της Θεσσαλονίκης, έτσι ώστε να γίνουν οι αγώνες που θα δείξουν την άνοδο στην Γ΄Εθνική.

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι αυτός ο σχεδιασμός από πλευράς ΕΟΚ είναι τουλάχιστον φαιδρός και εκτός πραγματικότητας. Εμείς εξετάζουμε την πλευρά των αθλητών αλλά και τις δυσκολίες των δυο προπονητών να κρατήσουν σε εγρήγορση τους αθλητές τους. Γιατί, καλή και η θεωρία, αλλά η πράξη και ο ρεαλισμός είναι τα βασικά ζητούμενα.

Πρόκειται για μια πολύ ιδιαίτερη συνθήκη, αφού μετά από ένα τεράστιο κενό αγωνιστικών υποχρεώσεων οι δυο ομάδες θα δώσουν ένα πραγματικό τελικό για την άνοδο.

Και ενώ ο όποιος σχεδιασμός υπάρχει στο μυαλό των ανθρώπων των ομάδων, ένα κομμάτι της σκέψης τους και δικαίως αφορά το παρόν και τις εξελίξεις στο τώρα του… Ιούλη!

Θεωρούμε πραγματικό μαρτύριο αυτή την αναμονή για τους αθλητές, αφού μετά από μια μεγάλη χρονιά γεμάτη άγχος, πίεση και εκπλήρωση στόχων, μένει ο πιο σπουδαίος για το τέλος. Και από την άλλη, πώς και οι προπονητές θα διατηρήσουν ζωντανή την φλόγα του τελικού στο υποσυνείδητο των αθλητών;

Τέλος, εσωτερικά διπλά και φιλικά παιχνίδια με ομάδες που χτίζουν τα ρόστερ τους, είναι μονόδρομος για τις δύο ομάδες.

Σπύρος Κόγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ