«Αναμενόμενες» επαναλήψεις

Τυπική αναφορά στον ερασιτεχνικό αθλητισμό έκανε χθες (5/2) ο κ. Χαρδαλιάς στο πλαίσιο της ενημέρωσης των νέων μέτρων για τον περιορισμό του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός προστασίας του πολίτη ζήτησε την περαιτέρω  υπομονή των ανθρώπων του αθλητισμού, προκειμένου να αξιολογηθούν τις επόμενες ημέρες τα επιδημιολογικά δεδομένα από καλύτερη βάση.

«Λόγω της επιδημιολογικής εικόνας ανά την επικράτεια και λόγω της διεξοδικής συζήτησης που έγινε για την κάθε περιοχή, στην σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής των λοιμωξιολόγων δεν συζητήθηκαν άλλα θέματα. Ούτε και αιτήματα διαφόρων υπουργείων όπως και αυτά από το υφυπουργείο Αθλητισμού που αφορούσαν την επανεκκίνηση περισσότερων αθλητικών, και όχι μόνο, δραστηριοτήτων.

Κατανοούμε και συμμεριζόμαστε τον προβληματισμό και τις επιπτώσεις, οικονομικές, αγωνιστικές, αλλά και ψυχολογικές στον ερασιτεχνικό αθλητισμό που αποτελεί μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας μας. Ζητούμε όμως, υπομονή, ελπίζουμε να έχουμε καλύτερη εικόνα τις προσεχείς ημέρες και να μπορέσουμε να έχουμε νέα για την αθλητική οικογένεια της χώρας μας» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς.

Διαβάστε ΕΔΩ όσα είπε ο υφυπουργός σε τηλεοπτική εκπομπή του ANT1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here