Φωνές «οξυγόνου» ακούστηκαν στο Σύνταγμα – Νέο μήνυμα Μαυρωτά

Εκατοντάδες ερασιτέχνες αθλητές, καθώς και προπονητές, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για συγκέντρωση σήμερα το μεσημέρι, στην Πλατεία Συντάγματος, προκειμένου να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους για τη συνεχιζόμενη αναστολή των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Με σύνθημα «Ο Αθλητισμός είναι ζωή, στηρίξτε τον τώρα» οι πρωταγωνιστές του ερασιτεχνικού αθλητισμού περιμένουν διακαώς το πράσινο φως των λοιμωξιολόγων, για να επιτευχθεί η σταδιακή επιστροφή στην δράση.

Τέλος, αξίζει να επισημανθεί ότι ο Γ. Μαυρωτάς, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αθήνα 9.84” επανέλαβε την επιθυμία του για άνοιγμα του οργανωμένου αθλητισμού, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Έχει σημασία να αντιληφθεί ο κόσμος και όσοι παίρνουν τις αποφάσεις, ότι δεν θέλουμε να ανοίξουμε έναν αθλητισμό της παιδικής χαράς, αλλά έναν οργανωμένο αθλητισμό, ο οποίος έχει δώσει εξετάσεις το τελευταίο τρίμηνο και έχει δείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει με κανόνες, ελέγχους και πειθαρχεία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ