Τα σχόλια Βατούτιν για Τζέιμς – Μιλουτίνοφ

Αναφορά στον Μάικ Τζέιμς και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ έκανε ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ, Αντρέα Βατούτιν στο πλαίσιο της συνέντευξης που παραχώρησε στο «Ιsrael Today».

Σημειώνεται ότι με τον Αμερικανό εκρηκτικό παίκτη, υπήρξαν δύο διαστήματα, όπου δοκιμάστηκαν για τα καλά οι σχέσεις των δύο πλευρών.

«Οι συγκρούσεις είναι μερικές φορές αναπόφευκτες στη ζωή μιας αθλητικής ομάδας και είναι σημαντικό να μπορέσουμε να τις επιλύσουμε ήρεμα, ώστε να μην χαλάσει η χημεία. Γι ‘αυτό δεν λέμε λεπτομέρειες και δεν βγάζουμε τα άπλυτα στην φόρα.

Υπήρχαν δύο περιπτώσεις στις οποίες θεωρήσαμε ότι η συμπεριφορά του Μάικ ήταν αντίθετη με τα πρότυπα του συλλόγου. Τον τιμωρήσαμε δύο φορές. Ωστόσο, όλοι πρέπει να καταλάβουμε ότι υπήρχαν δύο τραγωδίες στην οικογένεια του Τζέιμς που θα μπορούσαν να αναστατώσουν οποιοδήποτε άτομο. Όλοι κάναμε κάθε προσπάθεια για να λύσουμε τα προβλήματα προς όφελος της ομάδας. Αυτό είναι το σημαντικό».

Για τον Μιλουτίνοφ, είπε ότι: «Ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για εμάς. Είναι ο καλύτερος σέντερ της Εuroleague. Είναι σημαντικό για εμάς να διαχειριστούμε και να εκμεταλλευτούμε το βάθος του ρόστερ μας μέχρι τον Απρίλιο, έτσι ώστε οι βασικοί παίκτες να έχουν φρεσκάδα και να βρίσκονται ​σε καλή κατάσταση για τα σημαντικά παιχνίδια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ