Στο επίκεντρο των νέων μέτρων ο κωδικός «6»

Εν αναμονή των νέων περιοριστικών μέτρων που θα επιβληθούν στις κόκκινες περιοχές της χώρας και θα ανακοινωθούν πιθανώς σήμερα το απόγευμα, βρίσκονται οι κουρασμένοι ψυχικά πολίτες.

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται αλλά και διατυπώνονται στη δημόσια σφαίρα, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα υπάρξουν αλλαγές στις μετακινήσεις με τον κωδικό «6», καθώς διαπιστώθηκε καταχρηστική χρήση του εν λόγω κωδικού.

Για τον λόγο αυτό, εξετάζεται η απαγόρευση της διαδημοτικής μετακίνησης με σκοπό τη σωματική άσκηση και όσοι θέλουν να αθληθούν θα πρέπει να περιορίζονται κοντά στην κατοικία τους. Η ευρύτατη χρήση του κωδικού 6 στο SMS 13033 για βόλτα, για καφέ και η συχνή επανάληψη εντός της ημέρας θεωρείται απαραίτητο να περιοριστούν.

«Να κάνουμε όλοι μια τελευταία μεγάλη προσπάθεια»

Πριν από λίγη ώρα, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη προανήγγειλε αλλαγές στον 6 για άθληση, μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

Σε δηλώσεις της απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός καθολικού lockdown λέγοντας ότι δεν μπορούν να ανασταλούν οι παραγωγικές δυνατότητες της χώρας και επιβεβαίωσε πως εξετάζονται αλλαγές στις μετακινήσεις με τον κωδικό 6, έτσι ώστε να επιτρέπονται οι μετακινήσεις με τα πόδια και όχι με το αυτοκίνητο.

«Να κάνουμε όλοι μια τελευταία μεγάλη προσπάθεια για να βγούμε από το τούνελ της πανδημίας» συμπλήρωσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ