«Δεν γίνονται αυτά σε σοβαρές ομάδες, πήγαινε πάρε ακουστικά»

Δριμεία κριτική για τις εξωαγωνιστικές «παρεξενιές» του Χέιζ Ντέιβις άσκησε ο Δημήτρης Αγραβάνης, μιλώντας στο μπασκετικό podcas «Koulisdunkman».

Στην αρχή ξεκίνησε, αναγνωρίζοντας την αθλητική αξία του Αμερικανού και εκφράζοντας τον θαυμασμό του για την φυσική του κατάσταση στο περσινό Final 4. Ωστόσο, στη συνέχεια στάθηκε στις «απαιτήσεις» του Αμερικανού.

Κλασσική μουσική και ταξίδια

Το πρώτο σημείο τριβής, είναι η επιμονή του Αμερικανού να παίζει κλασική μουσική στα μεγάφωνα του γηπέδου. «Ρε φίλε, 300 ευρώ κάνουν τα ακουστικά, πήγαινε πάρε ακουστικά και άκου κλασική μουσική. Γιατί πρέπει να ακούει όλο το γήπεδο και όλοι οι παίκτες κλασική μουσική;», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Το πιο αιχμηρό κομμάτι τις κριτικής του, όμως αφορούσε τα ταξίδια αναψυχής του Αμερικανού, εν μέσω playoffs, τα οποία σύμφωνα με τον ίδιο «επηρέασαν άμεσα ην απόδοσή του στο παρκέ, κάνοντας ακόμη και τα σουτ του να φαίνονται «σπρωχτά».

«Ποια σοβαρή ομάδα το επιτρέπει αυτό ρε παιδί μου;», αναρωτήθηκε ο διεθνής φόργουορντ. «Δεν είσαι σε μια ομάδα που δεν έχει ιστορία, είσαι στον Παναθηναϊκό που έχει πάρει εφτά ευρωπαϊκά» είπε.

Σ.Κ

Πηγή φωτό:Eurokinissi

Περισσότερα νέα

Για ποιον τελικά είναι «παιχνίδι» το μπάσκετ;

«Κοιμάσαι και ξυπνάς με τον επόμενο αντίπαλο»: Η καθημερινότητα του assistant coach σε μια ομάδα που έκανε πρωταθλητισμό

Όταν η κερκίδα πονάει, αλλά το παρκέ χαμογελά: Η σκληρή αλήθεια του επαγγελματισμού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ