Βαθμολογία στην Euroleague – Εκτός play-offs ΠΑΟ και Ολυμπιακός

Μετά και το πέρας της 16ης αγωνιστικής της Euroleague, ο βαθμολογικός πίνακας δεν αποτελεί ευχάριστη παραπομπή για τις ελληνικής ομάδες, οι οποίες βρίσκονται εκτός 8αδας.

Μετά την τρίτη σερί ήττα του Ολυμπιακού χθες από τη Φενέρ, οι ερυθρόλευκοι απέχουν μόλις δυο νίκες από την είσοδό τους στην 8αδα για την κανονική διάρκεια της ανταγωνιστικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Οι πράσινοι από την άλλη πλευρά βρίσκονται πιο χαμηλά στην βαθμολογία και μόλις στην 15η θέση.

Η αλήθεια είναι πως η χρονιά είναι πολύ περίεργη για όλες τις ομάδες λόγω της πρωτοφανούς αυτής κατάστασης με τον κορωνοϊό. Ωστόσο, οι δικοί μας εκπρόσωποι δεν έχουν σταθερή απόδοση και σίγουρα υπάρχει ένα είδος απογοήτευσης, με την αντίστοιχη βέβαια ένταση εξαιτίας των καινούργιων δεδομένων στις δύο ελληνικές ομάδες.

Προσεγγίζοντας τον ρεαλισμό, μεγαλύτερο προβληματισμό έχει δημιουργήσει η εικόνα του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Μπαρτζώκα δημιούργησε κάποιες σημαντικές προσδοκίες τη φετινή σεζόν και μέχρι τώρα, δεν αποτυπώνεταια αυτό στα αποτελέσματα. Δεν προεξοφλούμε κάτι, γιατί υπάρχει χρόνος και το έδαφος καλύπτεται. Ωστόσο, καλό είναι να εξετάζουμε τα δεδομένα με βάση το παρόν και όχι το μέλλον.

Τέλος, ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει μια αναμενόμενη εικόνα των όσων περιμέναμε. Βέβαια, η σκληράδα και η νοοτροπία του «τρώω σίδερα» δεν είναι στον προσδοκώμενο βαθμό, έτσι ώστε να καλύψει τις φετινές του αδυναμίες στο ρόστερ.

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here