Β΄Εσκανά: Πανέξυπνη μεταγραφή για τον Πήγασο Κορυδαλλού

Σε πυρετό μεταγραφικών ενισχύσεων είναι όλες οι ομάδες και οι μετακινήσεις έχουν την τιμητική τους. Μια πραγματικά περίεργη συνθήκη η αλλαγή προσώπων μεσούσης της περιόδου. Το έχουμε αναλύσει στο Momentum.gr το συγκεκριμένο επίμαχο θέμα άλλωστε (διαβάστε ΕΔΩ).

Για τη Β΄Εσκανά, ο Πήγασος Κορυδαλλού έχει στόχο την άνοδο και μεταγραφικά έκανε μια πολύ έξυπνη επιλογή. Συγκεκριμένα, ενισχύθηκε με τον Βασίλη Ραζή, ο οποίος προσφάτως αποχώρησε από την Αιξωνή Γλυφάδας.

Γιατί είναι έξυπνη κίνηση

Στην εποχή του σήμερα, που οι τίτλοι είναι χιλιοειπωμένοι και μια από τα ίδια, εμείς θα επιχειρήσουμε να σπάσουμε αυτό το απόστημα, εξηγώντας μπασκετικά και όχι επιφανειακά το νόημα μιας μεταγραφής. Το «έξυπνη» δεν είναι «μπαμ» και «βόμβα» αλλά κρύβει περισσότερη ουσία στην μετάφραση του γηπέδου.

Όπως είναι δομημένη η ομάδα του Πήγασου με πολλούς παίκτες που έχουν επιθετικό ταλέντο και δύναμή τους είναι το μπροστά, ήταν απαραίτητος σε αυτό το ρόστερ ένας unselfish αθλητής, που θα κάνει χαρούμενους τους διπλανούς του. Δεν θα δυσασχετήσει αν δεν εκτελέσει ή δεν πάρει για πολύ ώρα την μπάλα. Και ούτε η απόδοσή του θα επηρεαστεί από το αν «γράφει». Ο εν λόγω παίκτης (και αδελφός του Μιχαήλ) ταιριάζει γάντι σε αυτή την ομάδα και πραγματικά τα εύσημα σε όσους σκέφτηκαν την περιπτωσή του στην ομάδα του Πήγασoυ περισσεύουν..

Σ.Κ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ