Β΄Εσκανά: Αποχώρηση 4 αστέρ(ι)ων από την Αιξωνή

Παραμονή Χριστουγέννων και οι ζυμώσεις στα εσωτερικά των ομάδων δεν σταματούν. Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι οι εκπρόσωποι του ερασιτεχνικού αθλητισμού ζουν και αναπνέουν για την εν λόγω ενασχόλησή τους. Τουλάχιστον, των περισσοτέρων οι προθέσεις είναι καλές. Όσο για τους κακούς της υπόθεσης, η φήμη που τους συνοδεύει είναι γνωστή και δεν έχουν ανάγκη από εικονογραφήματα!

Τελείως άσχετες οι τελευταίες γραμμές με το θέμα του άρθρου, αλλά από τη στιγμή που ξεκινήσαμε τη σκέψη μας, είπαμε να μην την διακόψουμε!

Στα του κειμένου, η Αιξωνή (Β΄Εσκανά) θα ακολουθήσει χωριστούς δρόμους με τέσσερις αθλητές της, που ξεκίνησαν μαζί τη φετινή χρονιά. Πρόκειται για τους Μαραγκόπουλο, Ραζή, Γκιουρτζίδη και Θεοχάρη. Η λύση μάλιστα της συνεργασίας ανάμεσα στις δυο πλευρές (αθλητών και ομάδας) ήταν κοινή συναινέσει.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες του «The Momentum.gr», η ομάδα δεν έθεσε περιορισμούς στις μεταγραφές των αθλητών της. Δεν είναι μια ασήμαντη λεπτομέρεια, αφού πολλά έχουμε μάθει τα τελευταία δυο χρόνια με περιπτώσεις αθλητών, που οι προηγούμενοι προπονητές τους έχουν θέσει βέτο στην επόμενη ομάδα να μην τους χρησιμοποιήσουν, όταν βρεθούν αντίπαλοι!!!

Και οι τέσσερις αθλητές κυκλοφορούν  ελεύθεροι (ίσως τρεις, αλλά δεν είμαστε 100% σίγουροι για τη συμφωνία του ενός με ομάδα της ίδιας κατηγορίας).

Διαβάστε ΕΔΩ τη θέση μας για τις χειμερινές μεταγραφές

Σ.Κ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ