Τζίμης: Πολλές φορές γινόμαστε θύματα του ίδιου μας του ονείρου

Είναι από τα παιδιά που έχουν πραγματική αγάπη για το μπάσκετ και σε κάθε αφορμή για κουβέντα πάνω στο άθλημα, επιβεβαιώνεται περίτρανα η παραπάνω διαπίστωση.

Ο λόγος για τον Βασίλη Τζίμη, ο οποίος είναι έτοιμος να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στο μπασκετικό του ταξίδι. Φετινός σταθμός, ο Γλαύκος Πατρών, που έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Ο νεαρός αθλητής μίλησε στο «TheMomentum.gr» για την νέα του πρόκληση, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα στους συναθλητές του για τα κριτήρια των επιλογών τους.

Αναλυτικά:

Ποια στοιχεία έπαιξαν ρόλο για να πεις το ναι στον Γλαύκο;

Όλα ξεκίνησαν μετά από επικοινωνία που είχα με τον coach Πολίτη, τον οποίο εκτιμώ απεριόριστα ως γνήσιο μπασκετάνθρωπο και ως πραγματικό gentleman! Στη συνέχεια, στις επαφές που είχα με τους ανθρώπους της διοίκησης και τον coach Γκοργκολη διαπίστωσα ότι υπήρχε ζεστό ενδιαφέρον τόσο για τον αθλητή όσο και για τον άνθρωπο Βασίλη Τζίμη.

Ο στόχος της ομάδας;

Ο στόχος της ομάδας είναι να δημιουργηθεί είναι σύνολο το οποίο θα είναι δουλεμένο τόσο αγωνιστικά όσο και πνευματικά, ώστε να μπαίνει κάθε Κυριακή στο παρκέ με σκοπό τη νίκη.

Μετά από ένα χρόνο αποχής, είσαι πιο διψασμένος για δράση;

Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, αποχή είχα μόνο από τους αγώνες. Όλο το χρόνο έκανα προπονήσεις αρχικά με το Κορωπί, στη συνέχεια με την Ηλεκτρούπολη και για το μεγαλύτερο μέρος της περιόδου, μέχρι πριν ένα μήνα, με το Διαγόρα Δρυοπιδέων. Τόσο το Κορωπί όσο και ο Διαγόρας προσπάθησαν να μου βγάλουν Δελτίο αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό λόγω παρέλευσης ημερομηνιών-προθεσμιών. Επ’ ευκαιρίας θα ήθελα να τους ευχαριστήσω θερμά για τη συνεργασία. Η δίψα για το άθλημα είναι ανεξάντλητη από όταν ήμουν μικρό παιδί.

Το μήνυμα σου στους συναθλητές σου που αγαπούν το συγκεκριμένο άθλημα

Να επιλέγουν να αγωνίζονται σε σωματεία που τους θέλουν πραγματικά και στα οποία θα έχουν ενεργό ρόλο. Δυστυχώς πολλές φορές γινόμαστε θύματα του ίδιου μας του ονείρου καθώς και προϊόντα εκμετάλλευσης.

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας ([email protected])

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ