«Έπαθε» για να εκτιμήσει το δεδομένο

Ωραίο κοινωνικό μήνυμα μεταδίδει ο NBAer, Τζέι Αρ Σμιθ, ο οποίος μετά από μια παρατεταμένη περίοδο μπασκετικής «ξηρασίας» επιστρέφει.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγες μέρες υπέγραψε στους Λέικερς, με την τελευταία του συμμετοχή να χρονολογείται το 2018. Όλη βέβαια αυτή η περίοδος δεν ήταν καθόλου εύκολη για τον ίδιο που είδε τον εαυτό του σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ωστόσο, πρέπει να παραδεχτούμε ότι μια άσχημη εμπειρία που βιώνουμε κάποια στιγμή της ζωής μας, έχει και τα θετικά της στοιχεία. Ίσως, ακούγεται λίγο περίεργο όλο αυτό, αλλά έχει μεγάλη δόση ρεαλισμού. Ο βετεράνος παίκτης είναι σε θέση πλέον να εκτιμήσει κάτι που κάποτε θεωρούσε δεδομένο. Αυτό λοιπόν λέγεται κέρδος.

Τι είπε:

«Πέρασα μία καταθλιπτική περίοδο για μεγάλο διάστημα. Κράτησε μερικούς μήνες.Μου αρέσουν τα video games και για ένα διάστημα δεν έπαιζα ούτε αυτά. Δεν ήθελα να παίζω μπάσκετ, δεν ήθελα να προπονούμαι, δεν ήθελα να παίζω 2k, δεν ήθελα να ασχολούμαι με τίποτα που είχε σχέση με το μπάσκετ.

Για μεγάλο διάστημα ήμουν εκτός ΝΒΑ. Από εκεί που ήμουν στην λίγκα σε όλη την ενήλικη ζωή μου, ξαφνικά μου τα πήραν όλα αυτά και ήταν ένα σοκ αυτό. Δεν καταλαβαίνεις τι είχες μέχρι να το χάσεις. Για αυτό πλέον απλώς εκτιμώ την στιγμή και το τώρα και δε με απασχολεί το μέλλον. Θέλω να απολαύσω την στιγμή».

Σπύρος Κόγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here