Το πιο εύστοχο «σουτ» κόντρα στον κορονοϊό

Η ξεχωριστή ανάρτηση του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Γιούλ, στο instagram για τις κατάλληλες οδηγίες καταπολέμησης του coronavirus:

«Αφού έκανα σκάουτινγκ, μπορώ να πω ότι ο κορονοϊός είναι ένας αντίπαλος σαν όλους τους άλλους. Πρέπει να τον σεβαστούμε για να τον νικήσουμε. Για να το καταφέρουμε, πρέπει να παλέψουμε σαν ομάδα. Στην άμυνα θα παίξουμε και ζώνη, αλλά και θα μείνουμε στα σπίτια μας με ατομική άμυνα. Θα δώσουμε απόσταση δύο μέτρων και θα έχουμε καθαρά χέρια.

Ας δώσουμε ιδιαίτερη σημασία στο ριμπάουντ γιατί θα πρέπει να κλείσουμε μπαρ, καφετέριες και παρόμοια καταστήματα. Μην ξεχάσουμε να βοηθήσουμε αφού συνεργαστούμε με τις αρχές.

Στην επίθεση θα παίξουμε με σύνεση, δεν θα πρέπει να τρελαθούμε και να αγοράζουμε χωρίς λόγο από τα σούπερ μάρκετς. Ας κυκλοφορήσουμε την μπάλα καλά, χωρίς να κάνουμε άνευ ουσίας κινήσεις. Ας μην πηγαίνουμε σε μέρη με συγκεντρωμένα πλήθη. Ας μπλοκάρουμε, βάζοντας τον αγκώνα μπροστά, ας χρησιμοποιήσουμε χαρτομάντιλα όταν φταρνιζόμαστε και βήχουμε.

Τέλος, ας βγούμε στον αιφνιδιασμό χωρίς να ακουμπάμε μάτια, μύτη και στόμα. Αυτός ο αγώνας θα διαρκέσει πολύ, τουλάχιστον 15 μέρες. Πρέπει να εκμεταλλευθούμε τον χρόνο με τις οικογένειές μας. Είμαστε υπεύθυνοι και αισιόδοξοι για τη νίκη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here