Τo NBA γιορτάζει την 75η επετειακή σεζόν του με ψηφοφορία

Tο NBA ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη της καμπάνιας “NBA 75 Euro Vote“, η οποία με αφορμή την 75η επετειακή σεζόν του πρωταθλήματος θα τιμήσει τη συμβολή των Ευρωπαίων παικτών στην ιστορία του πρωταθλήματος όλα αυτά τα 75 χρόνια σε συνεργασία με τους φιλάθλους σε όλη την Ευρώπη.

Το NBA 75 Euro Vote θα αποδώσει φόρο τιμής σε νυν και πρώην Ευρωπαίους παίκτες που ενέπνευσαν γενιές και γενιές οπαδών του μπάσκετ σε όλη την ήπειρο. Κατά τη διάρκεια της σεζόν 2021-22, μια επιτροπή από ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης, influencers και celebrities θα ψηφίσουν μαζί με τους φιλάθλους από όλη την Ευρώπη τους 10 καλύτερους Ευρωπαίους παίκτες όλων των εποχών, οι οποίοι θα αποτελέσουν την All-Time NBA Europe First και Second Teams. Συγκεκριμένα, θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν από μια λίστα παικτών, οι οποίοι γεννήθηκαν ή μεγάλωσαν στην Ευρώπη. Η λίστα θα περιλαμβάνει από τους πρώτους Ευρωπαίους παίκτες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα μέχρι και τους σημερινούς σούπερ σταρς του πρωταθλήματος.  Επίσης, θα υπάρχουν κατηγορίες όπως είναι η ανάδειξη της All-Time European NBA Moment, της All-Time NBA Jersey και της All-Time NBA Dynasty, η επιλογή της οποίας θα γίνει ανάμεσα στις σπουδαιότερες ομάδες στην ιστορία του NBA.

Από χτες, οι φίλαθλοι σε όλη την Ευρώπη μπορούν να συμμετέχουν ψηφίζοντας στο NBA.com/Eurovote για την πρώτη ανοικτή κατηγορία, την All-Time NBA Dynasty, τα αποτελέσματα της οποίας θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου. Οι υπόλοιπες ψηφοφορίες θα πραγματοποιηθούν ως εξής: η κατηγορία All-Time NBA Jersey στις 14-20 Δεκεμβρίου 2021, η All-Time European NBA Moment στις 28 Φεβρουαρίου – 7 Μαρτίου 2022 και η All-Time NBA European First and Second Teams στις 28 Μαρτίου – 10 Απριλίου 2022. Για όλες τις κατηγορίες, η ψήφος των φιλάθλων θα αντιπροσωπεύει το 50% των τελικών αποτελεσμάτων, ενώ το υπόλοιπο 50% θα συμπληρωθεί από τις ψήφους της επιτροπής.

“Όλοι οι Ευρωπαίοι παίκτες, από τους πρώτους που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα μέχρι και τους νέους που επιλέγονται ως οι καλύτεροι παίκτες συμμετέχοντας στα ρόστερ των All-Stars και κερδίζοντας τίτλους MVPs, αποτελούν σημαντικό κομμάτι του ΝΒΑ.”, δήλωσε ο Head of Fan Engagement and Direct-to-Consumer για την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, Γιώργος Αϊβάζογλου. “Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 75η επετειακή σεζόν που αποτελεί ορόσημο για το ΝΒΑ, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ξεκινήσουμε αυτή την ψηφοφορία αλλά και μια σειρά από δραστηριότητες και περιεχόμενο με τη σημαντική συμβολή των Ευρωπαίων φιλάθλων, μέσω των οποίων θα αναδειχτούν οι κορυφαίοι Ευρωπαίοι παίκτες όλων των εποχών. Είναι μια κίνηση για να τιμήσουμε τους Ευρωπαίους παίκτες και τη συνεισφορά τους όλα αυτά τα χρόνια στο ΝΒΑ.”

Παρακάτω θα βρείτε την λίστα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τους influencers και τους celebrities που συμμετέχουν στο NBA 75 Euro Vote:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ