Το κύπελλο «πληρώνει» την φυγή του Andrews

Έντονες είναι οι προσπάθειες του Παναθηναϊκού τις τελευταίες ημέρες, προκειμένου να λυθεί και τυπικά η βραχύβια συνεργασία με τον Andrews.

Σύμφωνα με τον διαδικτυακό Τύπο, ο Παναθηναϊκός θα υποχρεωθεί να καταβάλλει πλήρη αποζημίωση για να λυθεί το συμβόλαιο του αλλά και το καλοκαιρινό opt-out που προβλεπόταν ως όρος για ένα πιθανό διαζύγιο το οποίο τελικά έρχεται νωρίτερα.

Η πλευρά του παίκτη εμφανίζεται ικανοποιημένη και εντός της ημέρας αναμένεται η οριστική του απάντηση, έτσι ώστε να αδειάσει η θέση ξένου και η ομάδα να παρουσιαστεί πιο πλήρης στους αγώνες Κυπέλλου.

Tι έγραφε το Momentum για τον παίκτη δυο καλοκαίρια νωρίτερα

«Σχόλιο 2021: Ο καλύτερος ίσως παίκτης της λίστας. Ο Andrew Andrews είναι ένας Scoring PG, που όταν ζεσταθεί, απλώς δεν σταματιέται. Έχει αρκετά καλό χειρισμό μπάλας και ένα χτιστό σώμα, που του επιτρέπει να μπει σε οποιαδήποτε διεκδίκηση και απέναντι σε οποιονδήποτε. Χέρι αλφάδι, μπορεί να τελειώσει και μετά από επαφή -και σκληρή επαφή- παίρνοντας συχνά γκολ-φάουλ. Αρέσκεται σε mid range εκτελέσεις και σε post up καταστάσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει, ότι δεν τα καταφέρνει εξίσου καλά από την περίμετρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ