Ο Παναθηναϊκός «ξεσκονίζει» το The Momentum.gr

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι με κάθε επισημότητα ο Andrew Andrews. Προφανώς και αιτία αυτής της ανάρτησης δεν είναι η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Στην σελίδα αυτή, επιλέγουμε την κριτική των εκάστοτε μεταγραφών και όχι το ενδιαφέρον που εκδηλώνουν οι ομάδες για κάποιον παίκτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το The Momentum.gr, μέσω του Οutsider ασχολείται εκτενώς με το scouting παικτών με μεγάλες δεξιότητες και προοπτικές. Στις 5 Ιουνίου 2021 ανάμεσα στα λεγόμενα τεφαρίκια, ψηλά στη λίστα μας βρισκόταν το τωρινό μεταγραφικό απόκτημα των πράσινων.

Γιατί επιλέχθηκε ο Andrews

Είναι ο κλασικός παίκτης που κοιτάζει πάντα στις ομάδες του (ως coach) ο Πεδουλάκης. Με τις υπογραφές των Lee, Wolters, Grigonis, χρειαζόταν ένας Combo με προσωπική φάση και αυτός βρέθηκε στο πρόσωπο του Andrews, που πλέον θα κάνει στα 29 του το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, όντας απόλυτα έτοιμος. Ο Radonjic συνομίλησε με τον φίλο του, Alimpijevic, σχετικά με τον χαρακτήρα και το πνεύμα του παίκτη και πήρε τις βεβαιώσεις που ήθελε. Το μεγάλο πλεονέκτημα σε όλο αυτό, είναι ότι οι 4 νεοαποκτηθέντες ξένοι περιφερειακοί το ΠΑΟ, μπορούν να παίξουν όλοι τους ο καθένας με οποιονδήποτε άλλο ως παρτενέρ στην περιφέρεια. Μένει να βρουν χημεία και επικοινωνία

Τι γράφαμε:

«Σχόλιο 2021: Ο καλύτερος ίσως παίκτης της λίστας. Ο Andrew Andrews είναι ένας Scoring PG, που όταν ζεσταθεί, απλώς δεν σταματιέται. Έχει αρκετά καλό χειρισμό μπάλας και ένα χτιστό σώμα, που του επιτρέπει να μπει σε οποιαδήποτε διεκδίκηση και απέναντι σε οποιονδήποτε. Χέρι αλφάδι, μπορεί να τελειώσει και μετά από επαφή -και σκληρή επαφή- παίρνοντας συχνά γκολ-φάουλ. Αρέσκεται σε mid range εκτελέσεις και σε post up καταστάσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει, ότι δεν τα καταφέρνει εξίσου καλά από την περίμετρο.

Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά τη συνέχεια του σχολίου μας για τον παίκτη

Αντί επιλόγου

Τέλος, πέρα από την λογική πλάκα που κάνουμε περί ξεσκονίσματος ανθρώπων του Οργανισμού του Παναθηναϊκού στο site μας, μια ηθική ικανοποίηση τη νοιώθουμε που το μπασκετικό μας κριτήριο έχει σημαντική εφαρμογή στην πράξη. Τα φώτα όλα πάνε φυσικά στον Outsider, του οποίου η δουλειά είναι τρομακτική σε κάθε επίπεδο μπασκετικής ενημέρωσης και ενστίκτου.

Δεν επιλέγουμε κουραστικές και βαρετές αναρτήσεις, αλλά ποιοτικές ενέσεις ενημέρωσης. Το έμπρακτο ενδιαφέρον σας (βάσει google analytics) αυξάνει το κίνητρό μας για ανάλογη συνέχεια.

ΥΓ: Όλα τα credits στον Outsider

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ