Τι εξετάζουν ΕΣΚΑ και ΕΣΚΑΝΑ για τους αγώνες μετά την διακοπή

Μετά την ομόφωνη απόφαση όλων των φορέων για την αναβολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων στο μπάσκετ, η επόμενη μέρα ήδη εξετάζεται επί χάρτου.

Το «The Momentum.gr» ήρθε σε επικοινωνία με ανθρώπους της ΕΣΚΑ και της ΕΣΚΑΝΑ, προκειμένου να ανιχνεύσει τα πιθανά βήματα που θα ακολουθήσουν για την αναπλήρωση του χαμένου εδάφους. Κοινή τοποθέτηση και των δύο Ενώσεων ήταν η υγεία των αθλητών και η προσεκτική εξέταση των πραγμάτων, καθώς η υγειονομική επικαιρότητα έχει ενισχύσει το αίσθημα της αβεβαιότητας.

Εσκανά

Στην τοπική ένωση της ΕΣΚΑΝΑ, η διακοπή έχει οριστεί μέχρι τις  17/1. Το σκεπτικό είναι οι επίσημοι αγώνες να συνεχίσουν κανονικά ως έχουν μετά τη διακοπή και τα παιχνίδια που «χάθηκαν» το παρόν διάστημα, να αναπληρωθούν με εμβόλιμες αγωνιστικές.

Εσκα

Η διακοπή στην ΕΣΚΑ έχει χρονική διάρκεια μέχρι 21/1. Το ίδιο σκεπτικό με αυτό της ΕΣΚΑΝΑ, εξετάζεται με τις εμβόλιμες αγωνιστικές. Αν και υπάρχει ένα σενάριο περί αναπλήρωσης των χαμένων αγωνιστικών μετά το τέλος του β’ γύρου των πρωταθλημάτων, κάτι τέτοιο δύσκολα θα προχωρήσει και θεωρείται σχεδόν αδύνατο. Το ΔΣ της Ένωσης για την λήψη αποφάσεων έχει οριστεί για την επόμενη Τετάρτη (12/1).

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ