Η ανακοίνωση της ΕΟΚ για την μετάθεση των πρωταθλημάτων – Η σύσταση στα σωματεία

Γνωστοποιήθηκε η απόφαση της ΕΟΚ για την αναστολή των πρωταθλημάτων για 15 μέρες, προκειμένου να «ηρεμήσει» η κατάσταση επιδημιολογικά.

Όπως αναφέρεται, θα «παρακολουθείται στενά η εξέλιξη των δεδομένων» ενώ σαφής είναι η έκκληση στις ομάδες ως προς τις προπονήσεις για «σχολαστική τήρηση του Υγειονομικού πρωτοκόλλου».

Τέλος, οι πληροφορίες του The Momentum επιβεβαιώθηκαν πλήρως για τις προπονήσεις, καθώς ήταν ένα ανοιχτό κεφάλαιο, το οποίο έχρηζε διευκρινήσεως από τους καθ’ ύλην αρμοδίους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Με την ευχή ότι το 5ο επιδημικό κύμα του κορονοϊού θα είναι και το τελευταίο και μετά από τηλεδιασκέψεις που πραγματοποιήθηκαν χθες (03/01) με τις ομάδες των Εθνικών κατηγοριών, με τους εκπροσώπους των Ενώσεων, αλλά και με άλλες αθλητικές ομοσπονδίες, το ΔΣ της ΕΟΚ αποφάσισε τη μετάθεση των επίσημων αγωνιστικών δραστηριοτήτων των Εθνικών πρωταθλημάτων κατά 2 εβδομάδες.

Η αγωνιστική του διήμερου 8-9/1 με την οποία ήταν προγραμματισμένο να συνεχιστεί το κάθε πρωτάθλημα, μετατίθεται για το Σαββατοκύριακο 22-23/1, παρατηρώντας φυσικά την εξέλιξη των δεδομένων σε όλη τη χώρα μέχρι τότε. Στη μετάθεση δραστηριοτήτων συμπεριλαμβάνονται και οι επίσημες, ήτοι με διαιτητές και γραμματεία, φιλικές αναμετρήσεις, αφού είναι βασικό ζητούμενο η αποφυγή κάθε επαφής μεταξύ μελών διαφορετικών ομάδων.

Σε ό,τι αφορά τις προπονήσεις συνιστάται σε όλα τα Σωματεία η πιστή και απόλυτα σχολαστική τήρηση του Υγειονομικού πρωτοκόλλου και η διαρκής παρακολούθηση των αλλαγών σε αυτό.

Η Ελληνική Ομοσπονδία θα είναι δίπλα σε όλα τα σωματεία για κάθε διευκρίνιση ή βοήθεια που θα χρειαστούν. Εκφράζει δε, την εμπιστοσύνη της στην υπευθυνότητα όλων των ανθρώπων των σωματείων και τη βεβαιότητα για τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια προστασίας προκειμένου η επιστροφή στη δράση να είναι εφικτή το συντομότερο δυνατόν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ