Σήμερα οι αποφάσεις της ΕΟΚ για τα πρωταθλήματα – Το ρεπορτάζ του Momentum

Η απότομη έξαρση της πανδημίας και των κρουσμάτων ελέω της μετάλλαξης «Omicron» έχει προκαλέσει ένα ντόμινο νέων μέτρων στην καθημερινότητά μας. Ο αθλητισμός αποτελεί ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας και φυσικά συγκαταλέγεται στην λίστα των επαναπροσδιορισμών.

Σήμερα (3/1) είναι προγραμματισμένες οι τηλεδιασκέψεις της Ομοσπονδίας με όλα τα σωματεία των κατηγοριών, προκειμένου  να παρθούν αποφάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του The Momentum.gr, η διαδικασία ξεκινά στις 15.00 και θα ολοκληρωθεί στις 19.00. Στο διάστημα αυτών των ωρών και συγκεκριμένα ανά μια ώρα, θα υπάρχει τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους σωματείων της κάθε κατηγορίας, για να ακουστούν οι προτάσεις αλλά ενδεχομένως και τα όποια προβλήματα προκαλεί η νέα μετάλλαξη στην λειτουργία των ομάδων.

Οι σημαντικές διευκρινίσεις

Λόγω του ότι ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε προ ημερών της αναβολή των προσεχών δύο αγωνιστικών, θεωρούσαμε και εμείς λογικό επακόλουθο το ίδιο μέτρο και στην ΕΟΚ. Σύμφωνα λοιπόν με την πηγή μας, «κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η απόφαση θα εξαρτηθεί από τα σωματεία και τις προτάσεις τους».

Τέλος, μια ακόμη βασική πλευρά του ζητήματος που χρειαζόταν φως ήταν το κεφάλαιο «προπονήσεις». Η δική μας απορία εδράζεται στην παράλληλη αναστολή αγώνων και των προπονήσεων, λόγω του κύματος της «Οmicron». Ωστόσο, η απάντηση που πήραμε ήταν σαφής και σε αυτό το σημείο. «Ακόμα και αν ανασταλούν οι αγώνες, οι προπονήσεις των σωματείων θα συνεχιστούν κανονικά» τόνισε χαρακτηριστικά άνθρωπος της ΕΟΚ.

Εν αναμονή λοιπόν των αποφάσεων.

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ