Προάγγελος των εθνικών πρωταθλημάτων οι αναβολές του ΕΣΑΚΕ

Όλο και πληθαίνουν τα κρούσματα κορωνοϊού λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης της «Ο» με αποτέλεσμα άπαντες να είναι σε επιφυλακή.

Στο πλαίσιο αυτής της κατάστασης, η Basket League προχώρησε στην αναβολή της 12ης και της 13ης αγωνιστικής. Αιτία φυσικά τα κρούσματα, τα οποία έχουν «γονατίσει» τις ομάδες. Η κίνηση αυτή του ΕΣΑΚΕ κινείται σε σωστή βάση, προκειμένου να κοπάσει λίγο το κύμα.

Σήμερα μάλιστα, σημειώθηκε «μαύρο» ρεκόρ κρουσμάτων στην χώρα μας, καταγράφοντας 40.560 νέες μολύνσεις κορωνοϊού.

Λογικό επόμενο το ίδιο μέτρο και στην ΕΟΚ

Αντίστοιχη πρωτοβουλία αναμένεται να παρθεί και από την ΕΟΚ τις προσεχείς ημέρες. Ήδη μάλιστα είναι προγραμματισμένη στις 3/1 διαδικτυακή σύσκεψη της Ομοσπονδίας με ομάδες Εθνικών κατηγοριών και στις 4/1 θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

Αυτό σημαίνει ότι οι εθνικές κατηγορίες και οι τοπικές ενώσεις θα μπουν για λίγο καιρό στον πάγο, μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση με τα κρούσματα και να επανέλθει μια πιο ήρεμη και περισσότερο ασφαλής αγωνιστική καθημερινότητα.

Δεν έχει βέβαια ανακοινωθεί κάτι, αλλά η προαναφερθείσα διατύπωση αποτελεί προϊόν δικής μας σκέψης, λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα επιδημιολογική επικαιρότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here