Τα «γεμάτα» λόγια του Ζέλικο για τον κορωνοϊό

Ο Πρόεδρος της Ένωσης προπονητών της EuroLeague, Ζέλικο Ομπράντοβιτς εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή το συμβούλιο των τεχνικών που έγινε μέσω βιντεοκλησης και τόνισε ότι αυτό που έχει σημασία είναι η υγεία του κόσμου και να υπάρξει δικαιοσύνη στα παρκέ, προσθέτοντας ότι η μεγαλύτερη νίκη για όλους θα είναι όταν επιτραπεί κανά η παρουσία του κόσμου στα γήπεδα.

Χαρακτηριστικά τόνισε:

«Αυτή η πανδημία μας κάνει μερικές φορές ταπεινούς και ανίσχυρους, αλλά είμαστε γεμάτοι ελπίδα. Η μεγαλύτερη νίκη για όλους μας τώρα δεν θα είναι να κερδίσουμε το τρόπαιο της EuroLeague, αλλά όταν όλες οι αρένες θα γεμίσουν ξανά με τη μέγιστη χωρητικότητα.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η υγεία όλων των ανθρώπων και όλων όσων παίρνουν μέρος στην EuroLeague υπερισχύει όλων και δεν είναι διαπραγματεύσιμη. Πιστεύουμε ότι θα περάσουν αυτές οι δύσκολες στιγμές της πανδημίας και ζητάμε από τους φιλάθλους να είναι υπομονετικοί, υποστηρικτικοί για τους παίκτες και εκείνους που μπορούν και πηγαίνουν στα γήπεδα, να ακολουθήσουν αυστηρά τα ιατρικά πρωτόκολλα.

Δεν ερχόμαστε στο τραπέζι με συγκεκριμένες προτάσεις, αλλά έχουμε προτάσεις και γνώμες πάνω στο ιατρικό πρωτόκολλο. Θέλουμε να επιστρέψουμε πιο δυνατοί. Η μεγαλύτερη νίκη για όλους μας τώρα δεν θα είναι να κερδίσουμε το τρόπαιο της EuroLeague, αλλά όταν όλες οι αρένες θα γεμίσουν ξανά με τη μέγιστη χωρητικότητα»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here