Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Τσεχία

Οι Τσέχοι έπεσαν στην παγίδα της συντήρησης δυνάμεων και ενώ είχαν πάρει μια διαφορά 20 πόντων με το τέλος της 3ης περιόδου, η οποία δυνητικά θα της φαινόταν χρυσάφι στη συνέχεια, επέτρεψαν στο Ιράν να αντεπιτεθεί και να μειώσει τη διαφορά, διεκδικώντας μάλιστα και το παιχνίδι.

Το τελικό 78-84 δεν αφήνει γλυκιά γεύση στους νικητές, οι οποίοι περίμεναν μια καλύτερη διαφορά, για να νιώθουν πιο ασφαλείς. Πλέον θα πρέπει να κυνηγήσουν μια ακόμα νίκη, με το βάρος να πέφτει στο επερχόμενο παιχνίδι με τους Γάλλους.

Κορυφαίοι του συγκροτήματος του Ronen Ginzburg οι Auda (16 PTS, 6 REB), Schilb (14 PTS, 4 REB, 5 AST), Satoransky (6 PTS, 8 REB, 8 AST, 5 STL συν όμως 6 λάθη) και Vesely (11 PTS, 7 REB, 3 AST, 2 STL), ενώ για τους Πέρσες ξεχώρισαν εκτός του συνήθους υπόπτου, Hamed Haddadi (15 PTS, 10 REB, 4 AST), οι Yakhchali (23 PTS, 3 REB, 4 AST) και Jamshidi (16 PTS, 7 AST αλλά και 7 λάθη).

Οι Ασιάτες στο επόμενο παιχνίδι τους θα αντιμετωπίσουν την Αμερική στις 28 του μηνός, ενώ, όπως προείπαμε, οι Τσέχοι θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους με την πολύ δυνατή Γαλλία.

Box Score του αγώνα εδώ.

Επιμέλεια: Outsider

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here