Τα «αδιανόητα» λόγια του Τομάσεβιτς για τον Ζέλικο

Στην σελίδα αυτή είμαστε λάτρεις όσων ανθρώπων του μπάσκετ, από όλα τα επίπεδα έχουν να προσθέσουν κάτι πολύτιμο στη δημόσια σφαίρα του αθλήματος που αγαπάμε.

Το αναφέρουμε στον πρόλογο, για να μην παρεξηγηθούμε και εισπράξουμε την λατρεμένη επίθεση με αιτίαση το «clickbait».

Αρκετά κουράσαμε. Πάμε στο ουσιώδες, που ειπώθηκε δια στόματος Ντέγιαν Τομάσεβιτς. Ο Σέρβος πρώην διεθνής αθλητής σε δηλώσεις του στο «mozzartsport» αναφέρθηκε στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αποθεώνοντας τον Σέρβο προπονητή.

«Το καλοκαίρι του 2005 υποσχέθηκα στη γυναίκα μου ότι θα ξεκουραστώ. Πήγαμε στη θάλασσα στην Ελλάδα και στο ταξίδι με κάλεσε ο τότε προπονητής Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Του είχα είπα νωρίτερα ότι δεν μπορώ να απαντήσω στην Εθνική ομάδα και μετά μου είπε ότι με καταλάβαιναν. Αλλά αυτή τη φορά μου είπε ότι ήμουν απαραίτητος για εκείνον και την εθνική ομάδα. Άλλαξα γνώμη και γύρισα πίσω. Δεν μπορείς να απορρίψεις τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Κάθε παίκτης που φέρνει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην ομάδα του θα πρέπει να του ζητήσει αμέσως τον αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού και να του πληρώσει το 50% του μισθού του, γιατί θα προχωρήσει τόσο πολύ μαζί του» είπε χαρακτηριστικά.

Eμείς δεν έχουμε παρά να εκδηλώσουμε τον θαυμασμό μας για την μοναδική παρομοίωση του Ντέγιαν και να συμπεράνουμε ότι η μεγαλύτερη αναγνώριση για έναν προπονητή δεν είναι απαραίτητα τα τρόπαια, αλλά οι εντυπώσεις των παικτών που συνεργάστηκαν μαζί τους. Ασχέτως επιπέδου…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ