Εσκανά: Προπονητικό διαζύγιο στην Α΄ Ανδρών

Αν και διανύουμε περίοδο εορτών, ο προγραμματισμός και ο έλεγχος προόδου των ομάδων συνεχώς αξιολογούνται.

Στο πλαίσιο αυτής της κατάστασης, πριν λίγες ώρες και σύμφωνα με πληροφορίες του «The Momentum.gr», στην Α΄Ανδρών έλαβε χώρα προπονητικό διαζύγιο.

Πρόκειται για την Δάφνη Αγ. Δημητρίου, η οποία θα τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον προπονητή Θάνο Αλεξανδρόπουλο. Αν και τα αποτελέσματα της ομάδας δεν ήταν θετικά, η τελευταία ήττα από την ΑΕ Καλλιθέας ήταν αντικειμενικά οδυνηρή και απόρροια των όσων γράφονται στο διαδικτυακό χαρτί ετούτη την ώρα.

To story

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο προπονητής – ο οποίος θεωρείται παιδί της Δάφνης – υπέβαλε την παραίτησή του. Παρά την έμπρακτη στήριξη της ομάδας στο πρόσωπό του και τις πιέσεις να συνεχίσει στο τιμόνι του συλλόγου, ο ίδιος έβαλε πάνω από όλους και όλα το καλό της ομάδας, που στην προκειμένη περίπτωση είναι η σωτηρία και η αποφυγή του υποβιβασμού.

Εμείς από την πλευρά μας, χαρακτηρίζουμε την εν λόγω στάση ώριμη και θαρραλέα, καθώς δεν είναι λίγα τα παραδείγματα προπονητών που είναι απαγκιστρωμένοι σε πάγκους ομάδων χρόνια, χωρίς κάποια ουσιαστική προσφορά και προφασιζόμενοι πάντα «άστοχους στόχους», για να δικαιολογήσουν την ανυπαρξία τους.

Τέλος, νέο πρόσωπο στη θέση του προπονητή θα είναι ο κ. Παναγιώτης Αρβανίτης.

Επιμέλεια: Outsider

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here