Τ. Πηλοΐδης για εξελίξεις στον Φοίνικα: Ο χώρος του μπάσκετ έχει ανάγκη από ανθρώπους σαν τον Αθανασόπουλο

To δικό σχόλιο στα τεκταινόμενα του Φοίνικα Πειραιά και συγκεκριμένα την αποχώρηση του Γενικού Αρχηγού του ανδρικού τμήματος, Παναγιώτη Αθανασόπουλου σχολίασε στο «The Momentum.gr» ο πρώην έμπειρος διαιτητής και στέλεχος στο Διοικητικό προσωπικό της Εσκανά, Τάσος Πηλοΐδης.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στο έργο του πρώην Γενικού αρχηγού, σχολιάζοντας τις θυσίες που έκανε για την επιστροφή της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες αλλά και εκφράζοντας την ελπίδα του να μην αποχωρήσει οριστικά από τον χώρο του μπάσκετ, καθώς το άθλημα έχει ανάγκη από ανθρώπους με τέτοια νοοτροπία.

Αναλυτικά:

Διάβασα με προσοχή την ανακοίνωση αποχώρησης του Κου Αθανασόπουλου. Στα 4 χρόνια που θήτευσα στην Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α, είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του. Και επειδή ομολογώ πως είμαι συγκλονισμένος με αυτή την απόφαση, θα ήθελα να εκφράσω την προσωπική μου άποψη, ως άνθρωπος του basket.

Ο Παναγιώτης, είναι ένας άνθρωπος με όραμα, με όρεξη αλλά πάνω από όλα με αρχές και ηθικούς φραγμούς.

Σε αυτά τα χρόνια της συνεργασίας μας, ο Παναγιώτης ήταν πάντα αρωγός σε ότι καινούριο, ηθικό, δίκαιο και σωστό για όλους. Η στάση του σε όλα τα προβλήματα που προέκυπταν, ήταν πάντα με γνώμονα το γενικό συμφέρον και καθόλου η προσωπική του προβολή. Άλλωστε, όλοι όσοι τον γνωρίζουν, ξέρουν πολύ καλά, πως δεν έχει καμία απολύτως ανάγκη να το πράξει. Είμαι απολύτως βέβαιος, πως όσοι συνεργάστηκαν μαζί του έμαθαν πολλά πράγματα αλλά και όσοι δεν συνεργάστηκαν καλό θα ήταν να αλλάξουν τρόπο σκέψης για να προοδεύσουν.

Φίλε Παναγιώτη, για να πάρεις μία τέτοια απόφαση, που γνωρίζω τις θυσίες σου και τις ανησυχίες σου τόσα χρόνια που από Γ ΕΣΚΑΝΑ, κατάφερες να φέρεις τον ΦΟΙΝΙΚΑ στις εθνικές κατηγορίες, θεωρώ πως έφτασες στο υπέρτατο σημείο της υπομονής, η οποία ξεχείλισε και επειδή είσαι πάντα συνεπής σε αυτά που λες, σε αυτά που κάνεις και με αρχές, η απόφαση σου είναι κατόπιν ωρίμου σκέψης.

Θα σταθώ σε κάτι που έγραψες και προσωπικά πιστεύω πως λύνει πολλές απορίες : η υποκρισία πλημμυρίζει τα πάντα, εννοούμε τα πάντα.

Εγώ από την πλευρά μου, θα σου έλεγα το εξής: Μακριά είναι εκεί που δεν θέλεις να πας. Και εσύ είμαι σίγουρος, πως θέλεις και μπορείς να πας πολύ μακριά.

Κλείνοντας, θέλω να σε ευχαριστήσω για την συνεργασία των 4 ετών, και να σου ευχηθώ από καρδιάς καλή τύχη με ότι ασχοληθείς. Απλά, μείνε στον χώρο του basket, γιατί ο χώρος έχει ανάγκη από ανθρώπους σαν και εσένα. Δεν περισσεύει κανείς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ