Στο «team» του Αμύντα ο Felipe Reyes

Όση απόσταση και αν έχουν οι κατηγορίες του μπάσκετ, από το Δ’ τοπικό μέχρι την Ευρωλίγκα, υπάρχει ένα κοινό σημείο. Η αγάπη για το ίδιο το άθλημα και οι νοοτροπίες που το περιβάλλουν.

 Ενδεικτικά παραδείγματα με τον χαρακτήρα της επικαιρότητας ο Αμύντας και η Ρεάλ Μαδρίτης!

Στα δικά μας ελληνικά σύνορα, η ομάδα της Δάφνης που αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία των αντρών, ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με δύο παιδιά που μετρούν χιλιόμετρα παρουσίας στον Αμύντα. Ο λόγος για τους Λεωνίδα Ζούπα (38 ετών) και Θοδωρή Βαρδιάνο (42 ετών), που σύμφωνα με ρεπορτάζ του basketa.gr, θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα.

Στην αντίπερα όχθη, αυτή της λάμψης και της μπασκετικής ελίτ, ο Felipe Reyes (40 ετών) της Ρεάλ Μαδρίτης, συμφώνησε με την ομάδα για να συνεχίσει να γράφει ρεκόρ και τη νέα χρονιά.

Γίνεται αντιληπτό ότι στο άθλημα που υπηρετούν με αγάπη όσοι ασχολούνται σοβαρά και υπεύθυνα, υπάρχουν κάποιοι απαράβατοι κανόνες. Αυτοί που έχουν να κάνουν με το χτίσιμο της ομάδας σε παιδιά με μεγάλη προσφορά στον εκάστοτε σύλλογο. Σε παιδιά που θα βάλουν στο κλίμα τους νεοεισερχόμενους και θα φτιάξουν τα αποδυτήρια για την καλύτερη δυνατή προσαρμογή τους.

Σε παιδιά που θα αποτελέσουν παράδειγμα για όσους θέλουν να ανανεώσουν την παρουσία τους στα γήπεδα και έχουν το σώμα τους και την καρδιά τους σε ετοιμότητα και «καθεστώς» διαρκούς υπευθυνότητας.

Σπύρος Κόγκας ([email protected])

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ