Στην αντεπίθεση ο Αίας Ευόσμου: «Μην παρασύρεστε σε λάθος ανακοινώσεις από την πίκρα της ήττας»

Με αφορμή τα παράπονα που εξέφρασε η ΝΕΜ (διαβάστε ΕΔΩ) για τον αγώνα κόντρα στον Αίαντα Ευόσμου και συγκεκριμένα με την δημοσιογραφική μετάδοση, η ομάδα της Θεσσαλονίκης βγαίνει στην αντεπίθεση και απαντά.

Μεταξύ άλλων επισημαίνει στην Μεγαρίδα, πως με «26 rebound διαφορά δεν κερδίζεται κανένας αγώνας άσχετα αν θέλουν όλοι να κερδίσεις».

Αναλυτικά:

«Είμαστε υποχρεωμένοι να απαντήσουμε στις απαντήσεις της κατά τα άλλα συμπαθέστατης ομάδας της ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ  ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΈΝΩΣΗΣ  ΜΕΓΑΡΙΔΑΣ.

Το μπάσκετ είναι ένα δύσκολο άθλημα και έχει χαρές και λύπες. Όλοι μας έχουμε το δικαίωμα να βλέπουμε τα παιχνίδια με τα δικά μας μάτια. Δηλαδή και να μας ευνοούν «παίζοντας» η διαιτησία 70% υπέρ μας και εμείς να νομίζουμε ότι μας αδικεί. Με 26 rebound διαφορά δεν κερδίζεται κανένας αγώνας άσχετα αν θέλουν όλοι να κερδίσεις. Ξέρετε εσείς τι εννοώ.

Πρώτη φορά βλέπουμε η πίκρα της ήττας να γίνεται επίθεση σε ένα δημοσιογράφο που μεταδίδει  έναν αγώνα και αυτό χριστιανικό μήνυμα.

Φίλοι της ΜΕΓΑΡΙΔΑΣ  μην αφήνετε την πίκρα της ήττας να σας οδηγεί σε λάθος ανακοινώσεις. Απομονώστε  τους θερμοκέφαλους. Είστε φίλοι μας, σας συμπαθούμε και μείνετε σεμνοί αφού μια ήττα δεν αλλάζει κάτι.

ΦΙΛΙΚΑ ​​
​​​​​​ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ :Χθες έγινε και άλλη ανακοίνωση με αιχμές για τη διαιτησία (από τον προπονητή) . Έλεος φίλοι μας με το 70/30 και διαμαρτύρεστε;».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ