«Αναπάντητες κλήσεις παντού» για… φευγάτο

Οι πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες «αγάπης» προκύπτουν από την καθημερινότητά μας. Στο τοπίο του ερασιτεχνικού αθλητισμού, οι μεταγραφές μονοπωλούν το ενδιαφέρον όλων.

Η πιο τρελή όμως πρόσφατη ιστορία στηρίζεται στην έλλειψη ντομπροσύνης του ενός στον φίιιιιιλο του που έλεγε και η Βάσια Τριφύλλη για τον Γκλέτσο στην «Κοινωνία ώρα Μέγκα» πριν πολλά πολλά χρόνια.

Ενόψει λοιπόν των εορτών, οι ευχές έχουν την τιμητική τους. Το «θύμα» καλεί στο τηλέφωνο τον προπονητή του για τις καθιερωμένες ευχές, αλλά ο τελευταίος δεν απαντά. Εσκεμμένα; Πέντε φορές δεν τις λες και λίγες, όταν δεν προκύπτει κάποια απάντηση έστω και μέσω ενός μηνύματος.

Η αιτία αυτής της απουσίας όμως εδράζεται στο ότι ο προπονητής θέλει να τον διώξει, ξεψαχνίζοντας την αγορά. Γιατί, όμως δεν του εκφράζει την σκέψη του; Γιατί δεν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης, ενός εκ του οποίου μάλιστα τα «θέλω» κρίνονται υπερβολικά.

Ανεξάρτητα όμως το αν θα συμβιβαστεί (λόγω απορρίψεων) ή όχι με το παρόν του όπλο, η έλλειψη ειλικρίνειας και ξεκαθαρισμάτων είναι μεγαλύτερη πληγή από αυτό το κρυφτό.

Ντρέπεται και η ντροπή…

Επιμέλεια: Outsider

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ