Σενάρια Πιτίνο για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας

Από αλλού το περιμέναμε και από αλλού μας ήρθε! Η πολυσυζητημένη άφιξη του Ρικ Πιτίνο στην Ελλάδα τον επόμενο μήνα έχει ανοίξει για τα καλά την όρεξη των fan της ίντριγκας και της σεναριολογίας.

Η μέτρια έως κακή πορεία του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα έχει προκαλέσει θύελλα δημοσιευμάτων περί άμεσης αντικατάστασης του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο της ομάδας.

Βέβαια, το συγκεκριμένο σενάριο με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν συγκεντρώνει τεράστιες πιθανότητες αλλά όσο η ομάδα δεν πετυχαίνει νίκες, το όνομα του πετυχημένου Αμερικανού coach θα είναι πάντα επίκαιρο.

Ωστόσο, η είδηση της ημέρας σύμφωνα με δημοσίευμα του sportime.gr κάνει λόγο για επαφή του κ. Βασιλακόπουλου με τον Ρικ Πιτίνο, έτσι ώστε να αναλάβει την πάγκο της Εθνικής μας ομάδας.

Το ατού της Εθνικής

Απώτερος στόχος είναι η πρόκριση της Εθνικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Και σίγουρα πρόκειται για ένα τεράστιο ατού για την Ελληνική Ομοσποδνία, προκειμένου να πειστεί ο αγαπημένος Ρικ.

Όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα, δεν μπορεί να γίνει κάποια μνεία δεδομένης της πενιχρής ενημέρωσης στον εν λόγω ζήτημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here