Σε αναζήτηση «χρυσής τομής» o Κόροιβος Αμαλιάδας

Σε διαφορετικά σήματα εκπέμπουν οι άνθρωποι του Κόροιβου Αμαλιάδας, με φόντο το σταδιακό restart της Α2 Ανδρών μέσω προπονήσεων σε πρώτη φάση.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του συλλόγου της Αμαλιάδας, κ. Κάντζος δεν τάχθηκε υπερ της επανεκκίνησης, λόγω αδυναμίας του σωματείου να καλύψει τα έξοδα.

Από την πλευρά των παικτών όμως, εκδόθηκε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία αναζητάται η «χρυσή τομή για την επιστροφή στην κανονικότητα»

Αναλυτικά η ανακοίνωση των παικτών:

Σε συνέχεια των δηλώσεων του προέδρου της ομάδας μας κ.Σάκη Κάντζου, περί επανέναρξης των προπονήσεων της ομάδας μας, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε κι εμείς από την πλευρά μας σαν αθλητές του συλλόγου ότι σε καμία περίπτωση δεν μας εκφράζουν ούτε ενστερνιζόμαστε αυτές τις απόψεις. Εφόσον μετά από τόσο καιρό και τόσες προσπάθειες που γίνανε οι λοιμωξιολόγοι δώσανε το πράσινο φως για την επανέναρξη των προπονήσεων εμείς από την πλευρά μας δηλώνουμε πανέτοιμοι να επιστρέψουμε άμεσα στο γήπεδο. Κλείνοντας, θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι σαφώς και αντιλαμβανόμαστε τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες που όλοι βιώνουμε, τόσο οικονομικά, όσο και ψυχολογικά, και προφανώς κατανοούμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ομάδες αυτήν την περίοδο, και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να έρθουμε σε αντιπαράθεση με τον κ.Κάτζο, αλλά στόχος μας είναι να βρεθεί η χρυσή τομή ώστε να επιστρέψουμε στην κανονικότητά μας και σε αυτό που ξέρουμε και αγαπάμε να κάνουμε τόσα χρόνια.

Με εκτίμηση,

Οι αθλητές του ΑΣ Κόροιβος Αμαλιάδας

Τζόλος Ευάγγελος

Μπεκρής Αντρέας

Αγγελάκος Αλέξανδρος

Παπαδιονυσίου Γιώργος

Μιχαλούτσος Ιωάννης

Κουρέπης Δημήτρης

Κατσαβόπουλος Ελευθέριος

Kappos Sacha

Τσέλιος Μάριος

Γκάτζιος Παναγιώτης

Σταυρακούκας Βασίλειος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ