Σχορτσιανίτης: «Η γυναίκα μου δεν γνώριζε ποιος είμαι όταν την γνώρισα»

 Σε μια σπάνια συνέντευξή του ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, ο οποίος όσο μπορεί παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μίλησε μεταξύ άλλων για την οικογένειά του, αλλά και στο χειρότερο σχόλιο που έχει ακούσει στο γήπεδο.

«Προσπαθώ να είμαι μακριά από τα φώτα όσο μπορώ, δεν είναι πάντα το καλύτερό μου. Δεν είχα ποτέ την ανάγκη της δόξας, μου άρεσε να παίζω μπάσκετ κι όλα ήταν δευτερεύοντα. Πολλές φορές έφτασα στο σημείο να ξεφύγω, αλλά είμαι κλειστός χαρακτήρας και μου αρέσει να μένω σπίτι με την οικογένειά μου», είπε αρχικά ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας που έγραψε τη δική του ξεχωριστή ιστορία με το εθνόσημο στο στήθος.

«Με τη γυναίκα μου γνωριστήκαμε τυχαία, ήταν φοιτήτρια και δούλευε σε ένα μαγαζί στην Καλλιθέα. Όταν γνωριστήκαμε δεν είχε ιδέα ποιος είμαι και τι κάνω, αυτό μας διευκόλυνε πολύ. Ο γιος μου θέλει να ασχοληθεί με το μπάσκετ, δεν θα τον αποτρέψω, θα τον ενθαρρύνω», συμπλήρωσε μιλώντας στο «Πρωινό μας».

«Ο ρατσισμός είναι κομμάτι της ζωής»

Σε άλλο σημείο μιλώντας για το χειρότερο σχόλιο που έχει ακούσει είπε: «Το χειρότερο σχόλιο που έχω ακούσει ήταν από έναν οπαδό στο Ισραήλ που είπε ότι θα βιάσει τα παιδιά μου. Δυστυχώς, ο ρατσισμός είναι μέσα στο κομμάτι της ζωής για κάποιον που είναι διαφορετικός».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ