Πώς θα αλλάξει σελίδα ο Παναθηναϊκός

“Όσο ήμουν στην ομάδα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν κοινοποίησε ποτέ τα σχέδιά του. Από όσα γνωρίζω, ίσως όλοι ήμασταν σοκαρισμένοι που ο καθένας επρόκειτο να ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους. Νομίζαμε ότι ήμασταν μερικούς παίκτες μακριά από το Final Four. Αν επιστρέφαμε για τρίτη χρονιά, θα ήμασταν φαβορί για να κερδίσουμε. Όμως τα πράγματα δεν έγιναν έτσι.

Για μένα που είμαι λάτρης του μπάσκετ, χρειάζεσαι κάποια σταθερότητα. Πρέπει ο Παναθηναϊκός να πάρει έναν προπονητή με φήμη , να του δώσει ένα ισχυρό μπάτζετ και να τον αφήσει να μείνει για δύο χρόνια σταθερός. Εάν πρόκειται να τον απολύσει μετά από ένα χρόνο, δεν έχει νόημα να πάει εκεί.

Για μένα, υπάρχουν πάρα πολλά που συμβαίνουν μέσα και έξω. Αυτό θα αποτρέψει τα μεγάλα αστέρια και τους μεγάλους παίκτες που γνωρίζουμε στην Ευρώπη. Πρέπει να πείσεις κάποιους παίκτες να πάνε εκεί. Ως παίκτης, σίγουρα λαμβάνεις υπόψη σου τι συμβαίνει εκεί.

Νομίζω ότι οι οπαδοί εξακολουθούν να βοηθούν στο να έρθουν καλοί παίκτες εκεί. Η ατμόσφαιρα δεν μοιάζει με καμία άλλη. Ο ΠΑΟ είναι αρκετά μεγάλος σύλλογος και η ελληνική οικονομία πηγαίνει καλύτερα. Η πόλη είναι καλή και ο καιρός είναι καλός. Οι παίκτες θέλουν τέτοια πράγματα.

Θα ήθελαν να παίξουν σε ένα μέρος που μπορούν να απολαύσουν αυτοί και η οικογένειά τους. Αλλά χωρίς σταθερότητα και σχέδιο για το μέλλον, είναι δύσκολο να δεσμευτείς και να προχωρήσεις σε κάτι που δεν ξέρεις. Πρέπει να καταστρώσεις ένα σχέδιο για να φτάσεις εκεί. Δεν μπορείς απλώς να μπαλώσεις τρύπες, πρέπει να τα φτιάξεις όλα.

Αυτό το καλοκαίρι, πολλοί προπονητές έχουν συμβόλαια που λήγουν. Μπορεί να πάει οποιοσδήποτε. Νομίζω ότι οι οπαδοί θα ήθελαν έναν μεγάλο προπονητή, αν μπορεί να πάρει ένα μπάτζετ και να φτιάξει ένα σύστημα. Για την ανοικοδόμηση της ομάδας, πρέπει να έχεις τα κορυφαία εγχώρια ταλέντα. Αν τους αφήσεις να πάνε σε άλλα μέρη, θα πέσεις”.

O Chris Singleton στο Basketnews για τον Παναθηναϊκό και την επόμενη μέρα της ομάδας σε στέρες βάσεις για το κυνήγι των διακρίσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ