Προπονητικό αντίο λόγω συζητήσεων με «τρίτο» πρόσωπο

Χωριστούς δρόμους θα τραβήξουν Διαγόρας Ρόδου και Χρήστος Καλαϊτζίδης, καθώς ο δεύτερος ανακοίνωσε την αποχώρησή του.

Σύμφωνα με ανάρτησή του στο facebook, o coach γνωστοποίησε ότι η πρώην ομάδα του έκανε συζητήσεις με άλλον προπονητή, προκειμένου να αναλάβει το τιμόνι του συλλόγου. Για «ηθικούς και προσωπικούς λοιπόν λόγους», τερματίστηκε η συνεργασία των δύο πλευρών.

Τέλος, σημειώνεται ότι η ομάδα συμμετείχε στις υποχρεώσεις του 1ου Ομίλου της Γ΄Εθνικής και διεκδικεί πλέον την άνοδο μέσω των αγώνων κατάταξης.

«Σήμερα με μεγάλη μου λύπη, ανακοινώνω την αποχώρηση μου από τον ιστορικό Διαγόρα, μετά από μία άκρως επιτυχημένη χρονιά στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Παρά τις δύσκολες συνθήκες και προβλήματα που υπήρχαν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, η ομάδα έφτασε να διεκδικεί την απευθείας άνοδο της στη Β’ Εθνική, η οποία μπορεί να επιτευχθεί- και το εύχομαι ολόψυχα- μέσω των αγώνων κατάταξης.

Για προσωπικούς και ηθικούς λόγους αναγκάστηκα να πάρω αυτή την απόφαση και να αποχωρήσω πριν από τους αγώνες κατάταξης, γιατί δεν είναι δυνατό να προετοιμάζω την ομάδα για τα παιχνίδια και κάποιοι από τη διοίκηση να συζητούν με άλλον προπονητή για να αναλάβει το ανδρικό τμήμα.

Αυτό θίγει την αξιοπρέπεια και την υπόληψη μου σαν προπονητή και άνθρωπο. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, τους ανθρώπους του ιστορικού συλλόγου, που με εμπιστεύθηκαν και ήταν τιμή μου, που υπηρέτησα το σωματείο. Ευχαριστώ θερμά τους συνεργάτες μου και τη γραμματεία, που συνέβαλαν ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία αυτή η σεζόν. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους φιλάθλους του Διαγόρα και τα μέλη της «Θύρας 6», για τη φανταστική στήριξη που είχαμε στα εντός έδρας παιχνίδια μας. Μας έδωσαν τεράστια δύναμη και ώθηση και ήταν ο έκτος παίκτης μας» υπογράμμισε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ