Περιστέρι: Κλιμακωτή υποταγή στους «νόμους» του Big Brother

Στη νέα ελληνική πραγματικότητα της TV, τα ριάλιτι έχουν την τιμητική τους. Εκεί που τελειώνει το ένα, ξεπετάγεται στους δέκτες μας το άλλο. Εκτός από τον κοινό τους παρανομαστή, που είναι η πνευματική αδράνεια των τηλεθεατών τους, υπόκεινται σε κάποιους δομικούς κανόνες, που ασπάζονται πλέον σε έντονο βαθμό και οι φετινές ομάδες της Basket League. Την είσοδο νέων προσώπων σε τέτοιο βαθμό που λησμονείται η πρώτη συνταγή της ομάδας στην εκκίνηση της σεζόν.

Τελειωμό δεν έχουν οι συνεχείς αναπροσαρμογές του ρόστερ του Περιστερίου την τρέχουσα αγωνιστική χρονιά. Πριν λίγα 24ωρα επισημοποιήθηκε η αποχώρηση του Γιάννη Μπουρούση από τον σύλλογο και η αντικατάστασή του από τον Μιχάλη Τσαϊρέλη (μέχρι πρότινος παίκτη του Ηρακλή).

Δυσάρεστη εικόνα

Πρόκειται για μια ομάδα, που βιώνει μια δυσάρεστη κατάσταση φέτος με τις συνεχείς αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της. Τα πρόσωπα σε πάγκο και παρκέ αλλάζουν διαρκώς και αιφνιδίως. Δυστυχώς έχει χαθεί το νόημα της αλλαγής και της ενίσχυσης. Κανένα σοβαρό πλάνο δεν υφίσταται, όταν οι «γκέλες» συνδυάζονται με αποπομπές και αντίο. Οι αστοχίες πάντα θα υπάρχουν, αλλά τα ολικά λίφτνγκ δημιουργούν περισσότερες ανισορροπίες από τις αρχικές τους αιτιάσεις.

Η ευκαιρία

Ίσως αυτή η χρονιά είναι μια τεράστια ευκαιρία για την ομάδα να συλλογιστεί το νόημα των επιλογών της. Το καλοκαίρι να κάνει μια σοβαρή αυτοκριτική και να βελτιώσει τον προγραμματισμό της σε πρόσωπα, στόχους και προσδοκίες.

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας ([email protected])

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ