Όταν οι γυναίκες αποφασίζουν για την καριέρα των συζύγων τους

Είναι γεγονός πως η ζωή ενός αθλητή έχει κάποια στιγμή ημερομηνία λήξης. Η δυσκολία όμως έγκειται στην λήψη αποφάσεων περί απόσυρσης από τα γήπεδα.

Ειδικά στον ομαδικό αθλητισμό, τα συγκεκριμένα ερωτήματα έχουν υποκειμενική απάντηση και θα βασανίζουν πάντοτε τους άμεσα ενδιαφερόμενους.

Μέσα σε όλα αυτά δεν γίνεται να αγνοήσουμε και την καθοριστική συμβολή που έχουν στα πράγματα, οι σύζυγοι των αθλητών. Ειδικά κατά την διάρκεια των μεταγραφικών περιόδων, γίνεται συχνά αναφορά στον παράγοντα οικογένεια, για να προχωρήσει η εκάστοτε υπόθεση.

Στην προκειμένη λοιπόν περίπτωση, διαπιστώνουμε επί του πρακτέου την γυναικεία επιρροή στις προσεχείς αποφάσεις του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης, Τζέισι Κάρολ.

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του 36χρονου γκαρντ άναψε φωτιές μέσω Instagram, αφού απάντησε σε ερωτήσεις θαυμαστών της, με μία εξ αυτών να ρωτάει κάποια στιγμή: “Για πόσο καιρό θα παίζει ακόμα ο Τζέισι;” και την Μπέιλ να απαντάει: “Μόνο αυτή τη χρονιά”!

Το αξιοπερίεργο όμως είναι πως σύμφωνα με τα με τα ισπανικά ΜΜΕ η Μπέιλ αποφάσισε πριν ξεκινήσει η σεζόν να μαζέψει τα πράγματά της και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Κάρολ να επιστρέψουν στις ΗΠΑ, αφήνοντας μόνο του τον Αμερικανό στη Μαδρίτη!

Για να δούμε!

Σπύρος Κόγκας ([email protected])

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ