«Όλοι μαζί για την παρέα» – Το μπασκετικό camp του Αγ. Θωμά που «έκλεψε» τις εντυπώσεις

Ένα ξεχωριστό μπασκετικό camp έλαβε χώρα την Μεγάλη Εβδομάδα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά στο Γουδί.

Οι μικροί σε ηλικία (2006-2016) φίλοι και λάτρεις της πορτοκαλί μπάλας είχαν την ευκαιρία να εξοικειωθούν περισσότερο με το αγαπημένο τους άθλημα, μέσω ενός εξειδικευμένου ασκησιολογίου, προβολής βίντεο και ανάλυσης φάσεων. Παράλληλα, ο νυν αθλητής του Περιστερίου Νίκος Περσίδης, έδωσε το παρών αλλά και τις χρήσιμες συμβουλές του στους επίδοξους «συναδέλφους» του!

Επιπλέον, το camp «έπαιξε» και στο γήπεδο της ψυχολογίας, με την επιστήμονα κα Αναστασία Βουτσαρά να μοιράζεται με το κάθε παιδί ξεχωριστά όμορφες ανησυχίες, όπως η χαρά της άσκησης και της ομαδικότητας  

Τέλος, επειδή το μπάσκετ δεν είναι μόνο καλάθια και νίκες, αλλά ενσυναίσθηση, κατανόηση, νοιάξιμο και αλληλεγγύη, τα παιδιά ανακάλυψαν τη συνεισφορά του εθελοντισμού, μέσω της ανακύκλωσης στο πάρκο.

Εμείς από την πλευρά μας, ευχόμαστε την καθιέρωση τέτοιων αθλητικών δράσεων και τον πολλαπλασιασμό των παιδιών που θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Τα μακροπρόθεσμα οφέλη και δη τα χαμόγελα θα περισσεύουν πάντα!

Προπονητές : Νικόλας Δέλγας Νικόλας, Πάνος Μπουγιούρης, / Στέφανος Καραμπάτος , Γιώργος Κύριος.

Υπεύθυνος: Δημήτρης Παλλαντζάς

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ