Ο «τριποντάκιας» Πρίντεζης και η μικρή δεξαμενή

Αναμφισβήτητα, πρόκειται για στιγμές απόλαυσης, όταν πρόκειται να διαβάσουμε και να ακούσουμε τις δηλώσεις του Ρικ Πιτίνο.

Στο πλαίσιο της σημερινής Media Day του τουρνουά «Ακρόπολις» ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανακοίνωσε ότι ο Παπαπέτρου δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Εθνική, λόγω του προβλήματός του στο γόνατο. Έκανε αναφορά στον Γιώργο Πρίντεζη αλλά και την μικρή δεξαμενή Ελλήνων παικτών.

Αναλυτικά,

Για τον Παπαπέτρου: «Δεν θα είναι στην ομάδα ο Παπαπέτρου, έχει ένα μικρό πρόβλημα και θέλει να προετοιμαστεί για την επόμενη χρονιά του, αλλά υπάρχει πιθανότητα να είναι μαζί μας, αν πάμε στους Ολυμπιακούς. Κάνει δύσκολη την κατάσταση, γιατί θα έπαιζε πολλά λεπτά, επομένως αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάρουμε τον Μήτογλου και να τον βάλουμε στη θέση 3. Δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί να το κάνει. Δεν θα είναι πρόβλημα για εμάς, αλλά για τους άλλους. Μπορεί να μην παίξει όσο ο Παπαπέτρου, αλλά είναι ένας πολύ έξυπνος παίκτης και μπορεί να κάνει άλλα πράγματα στο παρκέ, όπως και ο Γιαννόπουλος. Τα έχουν πάει πολύ καλά σε άμυνα και επίθεση».

Για Σπανούλη – Πρίντεζη: Είναι δική μου απόφαση να μην παίξει στο Ακρόπολις ο Σπανούλης, θέλω να τον προφυλάξω για τον Καναδά. Προληπτικά θα μείνει εκτός, δεν θέλουμε να ρισκάρουμε. Ήρθε σε καταπληκτική κατάσταση, είχε πολύ καλή εβδομάδα. Ξέρω τι μπορώ να πάρω από αυτόν και τι μπορεί να κάνει. Ο Πρίντεζης έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στις προπονήσεις, θέλουμε να σουτάρει, έχει 5-7 τρίποντα στο ματς και το θέλουμε αυτό. Με άριστα το 10 είναι στο 11, τον θέλουμε στο γήπεδο και μαζί με τους άλλους έμπειρους παίκτες (Μήτογλου, Παπαγιάννη, Σλούκα), κάνουμε καλές προπονήσεις. Σημαίνει πολλά για εμάς το Ακρόπολις».

Για την 12άδα και το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ: «Έχουμε λίγες επιλογές, μικρή δεξαμενή, ανησυχώ για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ. Τώρα, υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες. Αλλά από τα 17 μέχρι τα 22, δεν βλέπω πολλούς καλούς. Δεν ξέρω τον λόγο. Υπάρχουν καλές περιπτώσεις, προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα είναι στην 12άδα. Σε αυτή, δεν θα είναι απαραίτητα οι πιο ταλαντούχοι, θα είναι οι παίκτες με την σωστή χημεία που θα έχουν με τους πιο έμπειρους παίκτες. Θα συζητήσω μαζί τους, γιατί πάντα μιλάω με τους παίκτες, ώστε να κάνουμε την τελική επιλογή».

Διαβάστε ΕΔΩ τις δηλώσεις Πρίντεζη, Γιαννόπουλου και Μήτογλου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here